Victor og Svane.JPG (2)
Søren Hansen.JPG

Sæsonens sidste kamp

Når Mors-Thy Håndbold går på banen lørdag eftermiddag, er det til den sidste kamp i kvalifikationsspillet og dermed sæsonens sidste kamp. Vi står overfor Ribe-Esbjerg HH i en kamp, hvor kun æren er på spil. Frygten for nedrykning forsvandt, da HC Midtjylland blev erklæret konkurs sidste mandag, og den sidste spænding blev pumpet ud af kvalifikationsspillet, da SønderjyskE Herrer slog Skanderborg Håndbold i torsdags og dermed sikrede sig 1. pladsen i puljen og pengepræmien på kr. 75.000,-  Som bekendt har det også lettet adgangen til ligaen for 1. divisionsholdene, hvor Lemvig-Thyborøn Håndbold kvalificerede sig til at spille på øverste niveau over tre kampe mod Randers HH - stort tillykke med det!

For tredje gang i sæsonen møder vi ambitiøse Ribe-Esbjerg HH. Efter en semifinaleplads i den foregående sæson, har sydjyderne været igennem en turbulent sæson med trænerskifte og svingende resultater, og en 10. plads i grundspillet kan helt sikkert ikke være godkendt for den storsatsende klub. Vi slog Ribe-Esbjerg HH i den første kamp i sæsonens begyndelse - 29-23 stod der på måltavlen i Thy Hallen efter kampen. Den omvendte kamp var den sidste inden julepausen, og her stod Ribe-Esbjerg HH som sejrherre efter et opgør, hvor vi var med til pausen, men fik problemer med værterne i anden halvleg.

Cheftræner Søren Hansen:

- Vi skal sætte et pænt aftryk på sæson 2017/18. Vi vil rigtigt gerne slutte af med en sejr til vores trofaste publikum og til spillere, som spiller deres sidste kamp for Mors-Thy Håndbold, og vi håber, at vi sammen med Ribe-Esbjerg HH kan afvikle kampen på et højt sportsligt niveau, selv om der desværre ikke er noget på spil. Det har været en lang sæson, og nu gælder det om at finde de allersidste ressourcer frem og levere en god kamp. Vi skal være hårde og kontante i vores forsvarsspil, være direkte i vores angrebsspil og løbe en masse og forhåbentligt få nogle gode kontrascoringer.

Hos Ribe-Esbjerg HH er der et par spillere, som vi skal holde godt øje med: Jacob Holm er en nøglespiller, men også spillere som Miha Zvizej, Morten Nyberg, Lukas Karlsson, Rasmus Boysen har gode individuelle kvaliteter, som vi skal være opmærksomme på.

Opgøret er ikke bare sæsonens sidste, det er også det sidste i den blå trøje for fire af vores spillere, nemlig Nickolei Jensen, Lasse Justesen, Kasper Larsen og Henrik Tilsted, som vi skal tage afsked med efter kampen. Et par af dem kommer vi til at stifte bekendtskab i den kommende sæson, hvor de spiller hos nogle af vores ligakonkurrenter. Vi håber, at I har lyst til at blive hængende efter kampen for at sige farvel og for at fejre sæsonen, der snart er forbi.


Kvalifikationsspil ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Lørdag d. 5. maj 2018 kl. 15.00 i Thy Hallerne   
Dommere: Klaus Andersen og Lars Hansen

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/
Vær opmærksom på, at Jesperhus Sæsonkort ikke er gældende til kampe i kvalifikationsspillet.

Kampen kan følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth

Efter kampen er der Afterparty for alle, hvor vi kårer Årets Spiller og Årets Talent, samt siger farvel til Nickolei Jensen, Lasse Justesen, Kasper Larsen og Henrik Tilsted, som stopper i Mors-Thy Håndbold.