Victor og Svane.JPG (2)
MTH 24_25.jpg

Sæsonpremiere i Herreligaen

Onsdag aften tager Mors-Thy Håndbold hul på Herreligaen anno 24/25 med et udebaneopgør mod Skanderborg AGF Håndbold i Arenaen i Aarhus. De to hold mødtes i en testkamp i opstarten, hvor de blå trak det længste strå, men det skal man ifølge cheftræner Niels Agesen ikke lægge for meget i, da det er en helt anden kamp med point på spil, der venter i morgen.

- Vi kan bruge selve spillet fra træningskampen til noget, men vi kan ikke bruge resultatet. Sidste år tabte vi stort til SAH i en træningskamp i opstarten for derefter at vinde stort over dem i en af de første turneringskampe. Det er vores første turneringskamp, og uanset hvordan vi end vender og drejer det, så er grundspillet i ligaen det vigtigste for os. For os drejer det sig om at få sat en hel kamp sammen i begge ender af banen, for gør vi det, så vinder vi i Skanderborg. Så fokus ligger primært på egne opgaver og sekundært på SAH, og så håber vi på, at vi er knivskarpe på de små justeringer, der skal til undervejs.

Bette Balkan møder endnu en gang talstærkt op i Aarhus, og der plejer at dukke mange thyboer og morsingboer op til kampene i Smilets By, og det ser truppen frem til.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang, og det gør vi bl.a. fordi vi har Bette Balkan med ombord, for det er bare en vigtig del af os – vi har brug for den 8. mand i modgang, og det er dem, vi elsker at fejre det med, når vi har gjort det godt, lyder det fra Niels Agesen.

Herreligaen, 1. runde: Skanderborg AGF Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 4. september 2024 kl. 19.00 i Djurslands Bank Arena, Århus
Dommere: Jesper Kirkholm Madsen og Morten Lethan Albrechtsen
Observatør: Jan Sabro

Billetsalg: https://billet.sa-h.dk/100187/SAH_-_Mors_Thy

Kampen kan følges via livescore i Tophåndbolds app og via story på Mors-Thy Håndbolds instagram.