Victor og Svane.JPG (2)
Sander.JPG

Sander Øverjordet stopper i Mors-Thy Håndbold

Efter indeværende sæson siger Mors-Thy Håndbold farvel til den norske playmaker, Sander Øverjordet. Sander kom til Mors-Thy Håndbold fra norske Haslum HK på en to-årig kontrakt forud for sæson 20/21, og det bliver ved de to år i denne omgang.

- Det har været en lærerig og givende proces for mig at komme hertil. Både at komme til Danmark, men bestemt også at komme til lige præcis Mors-Thy Håndbold. Når man kommer her, bliver man en del af en unik klubkultur med gode mennesker og gode værdier. Interessen for håndbold er enorm her i området, og når man fornemmer, hvor meget det betyder for andre end bare os på holdet, giver det en følelse af, at vi alle - spillere, trænere, sponsorer, frivillige, Bette Balkan - står sammen her. Mors-Thy Håndbold er en fantastisk flot klub - jeg har haft en virkelig dejlig tid her, og det vil jeg gerne takke alle for, lyder det fra Sander Øverjordet.

Cheftræner Niels Agesen forklarer, at det er kontraktforhold, der ligger bag Sander Øverjordets afgang.

- Sander Øverjordet har valgt at takke nej til den kontrakt, som Mors-Thy Håndbold har tilbudt ham. Sådan er gamet i håndboldverdenen - nogle gange lykkes det, andre gange ikke. Vi havde gerne set Sander fortsætte i Mors-Thy Håndbold i de næste sæsoner, men har fuld respekt for at han ønsker at prøve noget andet. Sander har været og er et godt bekendtskab for alle i Mors-Thy Håndbold, og vi ser frem til resten af sæsonen med Sander på holdkortet, siger Niels Agesen.

Sander er personligt sponseret af Ornestation Mors.