Victor og Svane.JPG (2)
Sander.JPG

Sander: - Det var en holdsejr

Sander Øverjordet stod bag fire mål og hele seks assists i tirsdagens sejr, og den norske playmaker blev efter kampen kåret til Man Of the Match af publikum i hallen.

- Det gik hurtigt frem og tilbage, og der blev scoret mange mål i første halvleg. Jeg synes, at vi spiller ganske godt over hele kampen bortset fra en lille periode i starten af anden halvleg. Men vi bliver bare ved og løser det til sidst. Det var en holdsejr, hvor alle bidrager - bare for at nævne et par stykker, så er Oscar med for første gang og gør det vældigt fint, Hansen laver et mål, Hoxer er tilbage, Andreas og Axel gør et godt - der er mange, som melder sig ind, og det skal fortsætte, lyder det fra Sander.

- Jeg synes, at vi viser god moral mod Kolding, hvor vi er bagud og får hentet dem. Det er som om, at det ene point i fredags har givet noget tro på tingene, og det var dejligt at det gav to point i dag. Og så kan jeg ikke rose publikum nok. Det var fantastisk i dag! Jeg kunne se flere gange, at folk stod op, og der blev også buh’et lidt. Det giver energi til os - der er altid gang i den her, men i dag var det ekstra godt, siger Sander Øverjordet.

Cheftræner Niels Agesen havde et stort smil på læben efter kampen.

- To kampe og tre point mod gode modstandere, det giver smil på læben. Det var en rigtig god holdpræstation, og jeg hæfter mig ved, at vi har 16 mand på holdkortet, og vi har 16 mand på banen, hvoraf 11 kommer på scoringstavlen. Alle byder ind - Jonas Hermannsen dækker solidt op, Oscar kommer ind og byder ind, Jacob Hansen har et kort indhop og kvitterer med at smide bolden sikkert i kassen. Det er det, jeg gerne vil, og forhåbentligt giver det os samlet set nogle flere ressourcer og en forøget tro på tingene. Og så kan man jo sige, at dommerne hjalp os lidt. De har et par tynde udvisninger til os, og det var Bette Balkan ret skarpe på at opfange, og så fyrede de den af derfra, siger Niels Agesen.

HTH Herreligaen, 12. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Aarhus Håndbold 31-29 (18-15)

Målscorere:
Bjarke Christensen 7 (4)
Erik Toft 6
Sander Øverjordet 4
Tim Sørensen 3
Andreas Nielsen 3
Axel Franzén 2
Emil Hansson 2
Jacob Mikkel Hansen 1
Oscar von Oettingen 1
Lasse Pedersen 1
Mads Hoxer Hangaard 1

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Skanderborg Aarhus Håndbold 3

Stillinger undervejs: 2-2, 5-3, 8-5, 12-8, 13-11, 15-11, 16-13, 18-18, 20-21, 23-21, 25-22, 29-25

Tilskuertal: 1.060

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 13. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 22. november kl. 20.00 i Lemvig Idræts- og Kulturcenter
Billetter til kampen her:
LEMVIG - THYBORØN HÅNDBOLD A/S (safeticket.dk)