Victor og Svane.JPG (2)
Santander Nordsjælland.jpg

Santander 1/4-finale venter

Vi er videre til 1/4-finalen i Santander Cup efter en overbevisende sejr over Nordsjælland Håndbold på 35-26 efter 17-12 ved pausen. Det tog størstedelen af første halvleg at slå et hul til værterne, efter 20 minutters spil var føringen på 3 mål, og en god afslutning på første halvleg resulterede i en føring på fem mål ved pausen.

Et spørgsmål om sejrens størrelse
Med en stærk start på anden halvleg lukkede Mors-Thy Håndbold hurtigt og effektivt kampen ved at vinde de første seks minutter efter pausen 7-1. Herefter var det et spørgsmål om sejrens størrelse. Mors-Thy Håndbold spillede tempofyldt og seværdigt håndbold og er nu blandt de otte tilbageværende hold i Santander Cuppens 1/4-finaler.

Lettet Wille
For Jonas Wille var kampen første alvorlige test, og cheftræneren var lettet efter kampen:

- Personligt er jeg lidt lettet over, at det gik så godt. Selvom vi har haft en officiel kamp mod Rækker Mølle, så var det her min første mod et godt hold, som traditionelt er en svær modstander at møde på udebane. Jeg er vældig tilfreds med holdindsatsen. Vi rammer godt forsvarsmæssigt, og de gange vi misser, er spillerne gode til at justere og Søren P.  er på plads, og vi spiser dem langsomt men sikkert op defensivt. Derudover synes jeg, at vi spiller vældig godt angrebsspil - vi varierer godt, og mange spillere leverer gode præstationer - en ægte god holdindsats, siger Jonas Wille.

Kvartfinale venter
Også Bjarke Christensen var tilfreds ovenpå sejren:

- Kampen går efter de præmisser, som vi havde håbet på. Vi er foran med fem til pausen, og så vinder vi en periode 7-1 i anden halvleg, som gør at vi får lukket kampen. Det var en rigtig vigtig sejr, og nu er vi i kvartfinalen i pokalturneringen, lyder det fra 6-målsskytten.

Efter kampen blev kampens topscorer, Mads Hoxer Hangaard kåret til Best Player.

Santander Cup 1/8-finale: Nordsjælland Håndbold - Mors-Thy Håndbold 26-35 (12-17)

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 8
Bjarke Christensen 6
Jacob Hessellund 4 (2)
Jonas Gade 3
Sander Øverjordet 2
Erik Toft 2
Emil Bergholt 2
Frederik Tilsted 2
Jens Dolberg 2
Lasse Pedersen 2
Tim Sørensen 2

Udvisninger: Nordsjælland Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-1, 3-3, 5-6, 5-9, 8-11, 10-15, 12-16, 12-20, 13-24, 16-26, 19-29, 23-32

Kommende kamp:
Herre Håndbold Ligaen: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted  
Lørdag d. 5. september kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors