Victor og Svane.JPG (2)
Erik Toft.JPG (1)

Santander-reaktioner fra Toft, Henriksen og Agesen

Erik Toft:
- Vi spiller en professionel og gennemført kamp på en svær udebane. Vi kommer godt i gang og får en tidlig føring - en føring, som vi holder hele kampen. Vi er foran med fem til pausen. Og i anden halvleg formår vi bare at blive ved. Det var en dejlig og fortjent sejr. Fredericia har jo nogle gode supportere på hjemmebane, så det er skønt, at så mange af vores fans tager turen herned - det hjælper os, og det er sindssygt dejligt. Vi er nok ikke favoritter til Final4 nu, men det var vi heller ikke sidste gang. Det bliver bare en kæmpe publikumsfest, og det glæder vi os til.

Rasmus Henriksen:
- Det var lidt hektisk de første 10 minutter, hvor forsvaret halter lidt efter, men hvor vi heldigvis ikke har problemer med at score. Vi får stabiliseret forsvaret og får nogle redninger. Efter pausen bytter vi lidt mål, men vi ender stadig med at vinde anden halvleg med en. Så alt i alt en super kamp fra alle mand. Der var tryk på fra lægterne, og det betyder alverden med Bette Balkan i ryggen, og det var imponerende, at de kunne overdøve resten af hallen gennem det meste af kampen. Nu vi frem mod Final4 - det var historisk, at vi vandt sidste år, og i aften har skrevet vi historie ved at sikre deltagelse for andet år i træk.

Niels Agesen:
- Det er fantastisk og fedt at kunne se frem til Final4. Vi glæder os, og det giver dem, der sidder udenfor noget at se frem til. Men allermest, så er det måden vi spiller på, som glæder mig. Vi har talt rigtigt meget om processen som hold, og det var en fornøjelse at se holdet og den kollektive disciplin. Det var det kollektive afsæt, der gave en masse gode præstationer. Og så var det fedt, at vi gjorde det godt på landsdækkende tv - det er fortællingen om, hvad man kan opnå med hårdt arbejde.

Jeg havde forventet en rød mur og et lydinferno af en anden verden fra Fredericias fans, men spillerne på banen sammen med Bette Balkan gjorde, at det var Bette Balkan, man kunne høre kampen igennem. Og jeg har sagt det før - men jeg elsker den måde, som holdet og Bette Balkan fejrer hinanden på, når man er lykkes.

Nu er vi i Final4, og der kan alting ske. Den oplevelse, som man havde sidst, den sidder i spillere, i klubben og i Bette Balkan, og det vil alle gerne prøve igen. Vi har bevist én gang, at det kan lade sig gøre - og det er derfor, at vi bruger al den tid på det, som vi gør. Det er for at jagte den slags oplevelser.

Santander Cup, 1/4-finale: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold 28-34 (11-16)

Målscorere:
Bjarke Christensen 9 (2)
Erik Toft 8
Lasse Pedersen 3
Emil Hansson 3
Axel Franzén 3
Tim Sørensen 2
Andreas Nielsen 2
Sander Øverjordet 1
Rasmus Henriksen 1
Kasper Lindgren 1
Mikkel Krog Christensen 1

Udvisninger: Fredericia HK 4, Mors-Thy Håndbold 3

Stillinger undervejs: 0-2, 4-4, 7-8, 7-10, 8-13, 9-15, 12-18, 14-18, 16-19, 17-22, 20-23, 20-28, 25-31

Tilskuertal: 1.865

Kommende kamp:
HTH Herreligaen, 6. runde: Fredericia HK - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 9. oktober kl. 14.30 i Thansen Arena, Fredericia