Scoringspause blev dyr

Efter en god start på kvalifikationsspillet kom Mors-Thy Håndbold helt anderledes fra banen i kamp nummer to. Ribe-Esbjerg HH var på besøg Sparekassen Thy Arena | Mors, og sydvestjyderne tog herfra med begge point og en sejr på 27-21 efter 14-14 ved pausen.

Tæt første halvleg
Det begyndte ellers godt for de blå, som bragte sig foran 4-2 efter 8 minutter. Modsat kampen mod Fredericia HK i første runde, var der længere mellem scoringerne, og på intet tidspunkt i første halvleg havde nogle af holdene større føringer end to mål. Tre minutter før pausen var Mors-Thy Håndbold foran med to, men gæsterne fik udlignet til pausestillingen 14-14.

Et kvarter uden mål
Ribe-Esbjerg HH kom bedst fra land i anden halvleg og bragte sig foran 14-16, inden Emil Bergholt fik scoret hjemmeholdets første mål efter pausen. En Søren P-redning på straffekast var med til, at Mors-Thy Håndbold kunne udligne til 17-17. Og herfra gik intet Mors-Thy Håndbolds vej. Fra 41. minut til 56. minut scorede de blå ganske enkelt ikke, og i samme periode scorede Ribbe-Esbjerg hele ni gange, inden debutant på venstre fløj, Viktor Bergholt, scorede til 18-26. Mors-Thy Håndbold fik pyntet lidt på resultatet til sidst, og kampen endte med en sejr til Ribe-Esbjerg HH på 21-27.

De kommende kampe
Ribe-Esbjerg HH er dermed vinder af kvalifikationspuljen, inden tredje og sidste runde spilles på lørdag d. 24. april, hvor vi spiller mod Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane. Herefter venter 6. runde i Santander Cup 2021, hvor modstanderen også er Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane - den kamp spilles fredag d. 21. maj. Og herefter venter den helt store afslutning på sæsonen, nemlig Santander Final4 i Jyske Bank Boxen d. 19. og 20. juni.

HTH Herreligaen, kvalifikation, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 21-27 (14-14)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Ribe-Esbjerg HH 3

Stillinger undervejs: 1-2, 4-2, 7-5, 8-9, 11-11, 14-12, 14-16, 17-17, 17-19, 17-23, 17-26, 19-27

Tilskuertal: 26

HTH Herreligaen, kvalifikation, 3. runde: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold