Victor og Svane.JPG (2)
Skive_MTH_Træning.jpg

Sejr i årets første træningskamp

Tirsdag eftermiddag spillede Mors-Thy Håndbold sæsonens første træningskamp i en opstartsperiode, som grundet corona, har budt på langt færre træningspas end planlagt. Mors-Thy Håndbold stod overfor nyoprykkede Skive fH i en udvidet kamp på 2 x 30 + 1 x 20 minutter.

Testsejr
Tim Sørensen sørgede for, at Mors-Thy Håndbold var foran med et enkelt mål efter de første 30 minutter. I anden halvleg rykkede de blå for alvor fra, og stillingen inden de sidste 20 minutter var 19-29. Den sidste periode spillede de to hold lige op - og Mors-Thy Håndbold fik en sejr på 40-30 i årets første test.

For Emil Hansson var det første kamp i den blå trøje:

- Det var fint, og det føles virkelig dejligt. Jeg synes, at vi står godt imod, og især i anden halvleg kører vi dem over. Vi fungerer godt - vi er mange forskellige spilletyper, men alle har god spilforståelse, så det har været nemt at komme ind i spillet og på holdet, lyder det fra Emil Hansson.

Fin kamp uden at være prangende
Det var også Niels Agesens første kamp som cheftræner for Mors-Thy Håndbold:

- Det var en god oplevelse forstået på den måde, at vi fik alle mand i aktion, og vi fik set lidt af kompetencerne hos de forskellige - og vigtigst af alt så formåede vi at få rettet forsvaret til, så det spillede ud fra de ting, som vi gerne vil mod et hold som Skive, siger Agesen og fortsætter:

- Det var en fin start uden at det var prangende. Jeg ser mange ting, som vi kan arbejde med, men det vil der være på det her tidspunkt. Jeg er tilfreds med attitude og gejst og drengenes indstilling til at arbejde sammen og hjælpe hinanden. Set i forhold til tidspunktet, så var det en god første træningskamp, hvor vi fik arbejdet med de ting, som vi havde sat os for, lyder det fra Niels Agesen.

I de kommende uger venter masser af træningspas, og allerede på fredag spiller Mors-Thy Håndbold endnu en træningskamp, hvor modstanderen er Skjern Håndbold.

Træningskamp: Skive fH - Mors-Thy Håndbold 30-40

Målscorere:
Mads Hoxer Hangaard 6
Tim Sørensen 5
Kasper Lindgren 5
Lasse Pedersen 4
Erik Toft 3
Marcus Midtgaard 3
Sigurd Jensen 3
Emil Hansson 2
Axel Franzén 2
Viktor Bergholt 2
Morten Libak 2
Andraz Velkavrh 1
Jacob Hansen 1
Magnus Norlyk 1

Tilskuertal: 150

Kommende kamp:
Træningskamp: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Fredag d. 6. august kl. 15.30 i Lalandia Billund