Victor og Svane.JPG (2)
Rasmus Søby.jpg

Sejr i første træningskamp

Odder besejret 21-28

Første træningskamp

Her til aften spillede Mors-Thy Håndbold sæsonens første træningskamp mod Odder Håndbold fra 1. div. Odder var et mulehår fra at rykke op i ligaen i sidste sæson, hvor de tabte samlet med to mål til HC Midtjylland.

Rasmus Søby var med for første gang efter sin skulderskade: - Det var rart at være med igen, og så selv om det var en typisk opstarts-kamp med en del eksperimenter fra bænken, og kædeudskiftninger. Vi skiftede hvert kvarter, og jeg synes faktisk at det gik fint. Vi skulle lige have fem minutter til at finde hinanden efter udskiftningerne, og ud fra det samt det faktum at det er første træningskamp med ni nye spillere, så synes jeg at det var en godkendt præstation i dag, siger Søby.

Og ifølge den venstrehåndede bagspiller var der gode takter fra flere kanter: - Nickolei Jensen spillede fint med et godt drev i angrebet, og János scorede nogle gode energimål - og det er jo fedt at se de nye spillere på den måde.

Mors-Thy’erne er på banen allerede på torsdag igen, hvor Viborg Stadionhal lægger gulv til en træningskamp mod norske Arendal - kampen fløjtes i gang kl. 16.00-

 

Odder Håndbold - Mors-Thy Håndbold 21-28 (9-13)

Målscorere:
János Stranigg 5
Allan Toft Hansen 4
Christoffer Cichosz 4
Nickolai Jensen 4 (1)
Nicolai Sommer 4 (1)
Marcus Dahlin 2
Stefan Nielsen 2
Jens Christian Kjær Brauner 1
Lasse Justesen 1
Rasmus Søby 1