Victor og Svane.JPG (2)
1.jpg (2)

Sejr i sidste test

Sidste testkamp inden turneringsstart på 888ligaen på søndag blev en forestilling med to ret forskellige halvlege: En første halvleg med lidt startbesvær især forsvarsmæssigt og en anden halvleg med fuld fart frem og masser af flotte kontrascoringer.

Fra starten af første halvleg blev der bombet løs i begge ender på to gæstfrie forsvar, inden Mors-Thy-forsvaret fik ordentligt fat og fik sluttet ordentligt af. Efter pausen kom Fredericia HK på 20-20 efter ca. 10 minutters spil, hvorefter Mors-Thy’erne igen strammede grebet og ganske enkelt pumpede FHK-spillerne for energi. Et fladt forsvar med stødende backs og Ronnie Nicolaisen som sikker sidste skanse, var grobund for at de blåklædte kunne trække sikkert fra og vinde de sidste 20 minutter med hele 16-5.

Marcus Dahlin:
- Det var en typisk generalprøve-kamp, hvor vi tænker alt for meget over, at alt skal gå godt, og vi kommer til at spille lidt forkrampet.

Vi lykkes ikke rigtigt med at komme frem og få lavet de spilstop, som vi har snakket om, og Fredericia HK løber rundt inde under 3-meteren og laver kryds og får afsluttet. I pausen snakker vi om, at vi skal løbe noget mere og fortsætte det gode forsvarsarbejde fra slutningen af første halvleg. Begge dele lykkes for os - vi er aggressive i forsvaret, erobrer flere bolde og får scoret et hav af kontramål.

Nu er vi klar til første turneringskamp på søndag, og vi glæder os helt vildt til at komme til at spille kampe, som gælder noget. Det eneste der tæller nu, er to points på søndag i Tønder.

 

Testkamp: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK 36-25 (17-14)

Målscorere:
Stefan Nielsen 8 (3)
Marcus Dahlin 7
Allan Toft Hansen 4
Nickolei Jensen 3
Lasse Pedersen 3
Erik Toft 3
Henrik Tilsted 2
Asbjørn Madsen 2
Ronnie Nicolaisen 2
Kasper Lindgren 1
Frederik Nørbjerg 1

Næste kamp:
888ligaen, 1. runde: TM Tønder - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 3. september kl. 15.00 i Tønder Sports- og Kulturcenter
Billetter købes her:
http://tmth.dk/

Næste hjemmekamp:
888ligaen, 2. runde: Mors-Thy Håndbold - HC Midtjylland
Lørdag d. 9. september kl. 15. 30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Billetter købes her:
http://shop.morsthy.dk/