Victor og Svane.JPG (2)
Holdfoto 16_17.jpg

Sejr i topopgør

Midtmors Sport dannede rammen om aftenens kamp i 2. division, og Mors-Thy Håndbolds nye samarbejdsklub, Morsø HK, agerede værter. Det blev en til tider dramatisk kamp, hvor begge hold gik til hinanden - og især i første halvleg var der ind imellem nogle helt uforståelige kendelser fra aftenens dommerpar.

Træner Lars Krarup var en smule ambivalent efter kampen:
- Jeg er naturligvis glad for sejren, men samtidig er jeg en smule trist over oplevelsen ifm. denne kamp, for sådan som 1. halvleg forløb i dag, det var ikke kønt for håndboldsporten, og det var både som vi agerede på bænken, men også som dommerne dømte. Der var fokus på alt andet end håndbolden, og det var ærgerligt i en ellers fin kulisse i Midtmors Sport, som virkelig havde gjort noget ud af, at vi kom der og spillede.

Jeg synes, at vi får en dårlig start, til trods for at vi havde snakket om hvad de kom med. Vi havde nogle nye spillere med, og det var tydeligt at se, at vi lige skulle finde hinanden
Mejrup-Hvam havde mere erfaring og rutine end os, og mens vi brugte alt for meget krudt på dommerne, var Mejrup-Hvam klogere end os både på og udenfor banen og spillede sig stille og roligt for an med fire mål.

I pausen snakkede vi om, at nu var det slut med fokus på alt anden end håndbold, og at nu skulle der løbes med de aldrende herrer på Mejrup-Hvams hold. Og man må sige, at det formåede drengene nærmest til perfektion.

Der udover kom U18-målmand, Mattias Lynggaard på banen, og han var med en fremragende præstation den helt afgørende faktor til at vi vandt dag. Der ud over blev der knoklet hårdt i defensiven samtidig med at vi skruede en tand op for tempoet, og så trådte Jens Chr. Kjær Brauner i karakter med nogle kloge scoringer og i alt 10 flotte kasser.

Drengene skal have stor ros for at holde fokus i anden halvleg. Der var god gejst og gnist i anden halvleg, hvor også forsvaret og Lynggaard fik rigtigt godt fat - og generelt er jeg bare glad for sejren over topholdet fra Mejrup-Hvam med masser af tidligere ligaspillere, som gør at vi holder snor i de andre tophold, slutter Lars Krarup.

 

2. division, 8. runde: Mors-Thy Håndbold - Mejrup-Hvam 26-24 (11-15)

Målscorere:
Jens Chr. Kjær Brauner 10
Lasse Justesen 6
Peter Dal Overgaard 5
Mathias Stisen 2
Nicolaj Spanggaard 2
Mike Felder 1

Næste kamp: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 20. november kl. 13.30 i Skjern Bank Arena