Victor og Svane.JPG (2)
Timeout1.jpg

Sejr over ØIF Arendal og præsentation af spillertruppen 22/23

Den sidste træningskamp er spillet, inden det for alvor går løs mod TTH Holstebro i Santander Cup mandag d. 29. august. Dagens modstander var ØIF Arendal, som blev nummer 2 i den norske Eliteserie. Efter en sløv første halvleg spillede Mors-Thy Håndbold sig op i anden halvleg. Frederik Bjerre og Lasse P. markerede sig med hhv. 9 og 8 scoringer, og generelt set var der fine præstationer over hele linjen.

Opstartsperioden nærmer sig en ende, og nu venter den kommende uge med de sidste små finpudsninger, så holdet står helt skarpt til den første kamp i sæsonen med stor betydning.

- Vi er kommet godt igennem opstarten, og vi står ok rent fysisk, vi har spillet mange træningskampe og vundet de fleste, men der er stadig mange ubesvarede spørgsmål. Vi mangler at få svar på, hvad der sker, når vi kommer under pres. Vores omstillingspil er niveauer over sidste sæson, vi supplerer hinanden godt, og vi har været gode til at afvikle ting på vores præmisser, men vi mangler at se, hvor stærkt vores fundament er og hvor, vi står i forhold til ligaen. Det bliver spændende, lyder det fra cheftræner Niels Agesen.   

Efter kampen blev spillertruppen anno 22/23 præsenteret i foyeren i Sparekassen Thy Arena | Mors.

Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - ØIF Arendal (NO) 33-22 (16-13)

Målscorere:
Frederik Bjerre 9 (1)
Lasse Pedersen 8 (1)
Magnus Norlyk 4
Nicolaj Spanggaard 3
Axel Franzén 2
Victor Norlyk 2
Oscar von Oettingen 2
Tim Sørensen 2
Kristian Vukman 1

Stillinger undervejs: 3-1, 5-5, 7-8, 11-10, 16-13, 19-13, 23-15, 27-16, 31-18

Næste kamp:
Santander Cup 1/8-finale: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 29. august kl. 19.00 i Gråkjær Arena  

Billetsalg på https://shop.tthholstebro.dk/kampe