Victor og Svane.JPG (2)
Nicolai Sommer.JPG

Sejr over HCM i Grimsrud Cup

Mors-Thy Håndbold sluttede Grimsrud Cup af med manér med en sejr på 34-30 over ligarivalerne fra HC Midtjylland. Efter en knapt så god kamp lørdag steppede holdet op og leverede en flot præstation mod holdet fra Herning, som vi står overfor allerede i 2. runde af 888ligaen, nemlig lørdag d. 9. september kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors.

- Det var en godkendt præstation. Vi spiller langt mere direkte og med mere beslutsomhed - det var som om at der var en helt anden energi i kampen i forhold til gårsdagens kamp.

Der var mange gode præstationer - Allan laver 5 på 5 fra stregen, Stefan laver nogle gode mål fra back-positionen, Dahlin spiller med et godt drive op ad banen, Spanggaard supplerer godt i højresiden, Asbjørn går forrest i forsvaret, som generelt står fin. Det var en god kamp, og det var godt at slutte af med en sejr. Det har været en god turnering med tre gode kampe på et højt niveau, og Heino og jeg er blevet klogere på en hel del ting, lyder det fra cheftræner Søren Hansen.

Du kan se Søren i aktion allerede på lørdag, hvor vi møder igen møder Drammen HK i en træningskamp i Hanstholm Hallerne. Kampen spilles kl. 13.00, og billetter købes ved indgangen.

Husk også at billetsalget til sæsonens første kamp på hjemmebane starter på tirsdag d. 22. august kl. 12.00. Kampen spilles lørdag d. 9. september kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors.

Grimsrud Cup: HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold 30-34 (15-18)

Målscorere:
Nicolai Sommer 8
Stefan Nielsen 7
Marcus Dahlin 6
Allan Toft Hansen 5
Nicolaj Spanggaard 3
Lasse Justesen 2
Asbjørn Madsen 2
Nickolei Jensen 1

Næste kamp:
Mors-Thy Håndbold - Drammen HK (NO)
Lørdag 26. august: 13.00 i Hanstholm Hallerne
Entré kr. 25,-

 

Heino og jeg er blevet klogere på en hel del ting
Søren Hansen , Cheftræner , Mors-Thy Håndbold