Victor og Svane.JPG (2)
LTH_MTH TRæning.jpg

Sejr over Lemvig-Thyborøn i testkamp

Onsdag stod Mors-Thy Håndbold overfor endnu en af konkurrenterne fra HTH Herreligaen, Lemvig-Thyborøn Håndbold i aftenens kamp i Lemvig. Mors-Thy Håndbold var i teten hele kampen igennem med ni mål som den største føring undervejs i anden halvleg.

For en Mors-Thy-spiller var gensynet med Lemvig-Thyborøn helt særligt. Mads Thymann har nemlig hele seks sæsoner på holdkortet hos de røde, inden han kom til Mors-Thy Håndbold i denne sæson.

- Jeg har egentligt ikke tænkt så meget over det, men da vi kom hertil, fik jeg lige en klump i halsen, men da vi kom i gang, var det fint. Det var en fin kamp, og vi er i teten hele vejen, men i forhold til at vi gerne vil løbe meget og straffe de andre holds fejl og være kyniske, så synes jeg egentligt, at vi mangler en del procenter i dag, lyder det fra Mads Thymann.

Med dagens kamp kan spillerne så småt skimte enden på fem ugers hård opstart, og Thymann kan se tilbage på sine første uger i den blå trøje.

- Det har været en hård opstart, men jeg og vi er kommet godt igennem den. Jeg er faldet godt til - det er en god trup med en masse rare spillere, som har budt mig velkommen, så det har været nemt at komme til Mors-Thy Håndbold, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds nye venstre back.

På lørdag d. 20. august spiller Mors-Thy Håndbold en sidste test, når vi møder norske ØIF Arendal, som har lokale Heine Ernst Jensen som cheftræner. Kampen spilles kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors med efterfølgende præsentation af spillertruppen anno 22/23.

Træningskamp: Lemvig-Thyborøn Håndbold - Mors-Thy Håndbold 28-33 (11-15)

Målscorere:
Lasse Pedersen 7 (3)
Mads Thymann 5
Tim Sørensen 4
Axel Franzén 3
Marcus Midtgaard 3
Frederik Bjerre 3
Oscar von Oettingen 2
Victor Norlyk 2
Mads Svane 2
Magnus Norlyk 1
Nicolaj Spanggaard 1

Stillinger undervejs: 3-5, 6-9, 10-11, 11-13, 13-18, 17-25, 19-28, 24-31

Næste kamp:
Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - ØIF Arendal
Lørdag d. 20. august kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Efter kampen er der præsentation af truppen 22/23 i foyeren. Vi tænder grillen, og der er mulighed for at køb pølser, øl og sodavand.