Victor og Svane.JPG (2)
Nicolai-Sommer_1.jpg

Sejr over Randers HH

1-målssejr efter hektisk kamp

Pyha… Det holdte hårdt i Arena Randers i eftermiddagens kamp i 888ligaen. Mors-Thy Håndbold var presset i store dele af kampen, men endte med at hive en et-målssejr hjem i kampens sidste minutter.

Sejren kom i hus efter en fysisk hård match, hvor hjemmeholdet flere gange var foran med både tre og fire mål, Mors-Thy-drengene gav aldrig op, og kæmpede forbilledligt kampen igennem - en fight der heldigvis blev belønnet med en herlig sejr.

På bænken kæmpede Jan Paulsen og Jonas Degnbol for at finde de rette opstillinger og løsninger kampen igennem:

- Det var en rodet kamp, og angrebsmæssigt får vi aldrig rigtigt spillet til at flyde. Vi står godt i vores forsvar, som vi også har gjort i de to forrige kampe, og Randers og vi skiftes til at have teten i kampen - og heldigvis har vi overtaget til sidst og formår at holde hovedet koldt, da det virkelig gælder.

Vi tror på det hele vejen og giver aldrig op - og det præger ligesom det hold her! Det er dét, vi skal, altså kæmpe for tingene og tro på det. Jeg synes, at det er klasse, at vi kan vinde her i Randers - det er altså ikke bare noget man sådan lige gør. Det er en svær udebane, og Randers HH kom med alt i dag, og så formåede vi alligevel at vinde. Vi skal se på tabellen med stolthed, men stadig huske at være ydmyge og tro på det, for så skal der nok være yderligere points at hente for os - men lige nu skal vi bare nyde det, for det er sindssygt flot, lød det fra Jonas Degnbol efter kampen.

Nicolai Sommer spillede en stor rolle i dag med masser af assists til Cichosz og Allan Toft på stregen, og samtidig scorede den vævre playmaker fire gange på sin tidligere hjemmebane:

- Det var en noget hektisk kamp, som ikke var særlig køn. Vi fightede, men spillede ikke ret godt, men vi fik de to point vi kom efter, og så er jeg bedøvende ligeglad med, om spillet ikke var så pænt. Jeg synes, at vi viser god moral og indstilling, da vi er bagud med fire mål midt i anden halvleg, hvor vi får hentet Randers’ føring.

Det var sjovt at spille her i Randers igen, og jeg havde glædet mig til kampen - og at vi vinder hernede, det gør det bare ekstra sjovt. Og så var det en fornøjelse at have Bette Balkan i ryggen i dag - vi kunne høre dem hele kampen igennem, og det var fedt at kunne give dem en sejr. Jeg håber, at de kommer igen på torsdag, når vi spiller hjemme mod KIF Kolding København og giver den fuld gas, slutter Sommer.

888ligaen, 3. runde: Randers HH - Mors-Thy Håndbold 26-27 (12-11)

Målscorere:
Stefan Nielsen 5
Christoffer Cichosz 4
Nicolai Sommer 4
Marcus Dahlin 4
Lasse Justesen 3
Henrik Tilsted 2
Allan Toft Hansen 2
Kasper Larsen 1
Nikolaj Pedersen 1
Mads K. Andersen 1

Tilskuere: 786

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding København
Torsdag d. 29. september kl. 19.30 i Jyske Bank Mors Arena

Billetter kan købes på: http://shop.morsthy.dk/