Sejr over Skjern Håndbold i Thy

Det blev en helt perfekt indvielse af Thyhallen, da Mors-Thy Håndbold slog Skjern Håndbold 29-23 onsdag aften. Mors-Thy Håndbold fik en drømmestart med en 3-0-føring, som satte gang i et talstærkt og veloplagt publikum.

Det blev også til en 5-målsføring, inden hjemmeholdet røg ind i en periode hvor fejl og hakkende angreb prægede spillet. Samtidig fik Skjern Håndbold gang i scoringerne, og Mors-Thy Håndbolds cheftræner forlangte timeout efter gæsternes udligning til 8-8.  Ved stillingen 9-9 var kampen stoppet i adskillige minutter, da Bjarke Christensen i et returløb strøg ud over en bande og slog sig i faldet. Mors-Thy-topscoreren fik klapsalver fra hallen, da han rejste sig, men måtte se resten af kampen fra bænken. Skjern Håndbold trak fra, men to stærke gennembrudsscoringer af Marcus Midtgaard bragte balance i regnskabet. Det blev dog udeholdet, der gik til pause med første halvlegs sidste scoring og en pauseføring på 11-12.

Igen i anden halvleg lagde Mors-Thy Håndbold godt ud. Rasmus Henriksen fik en stærk start, og 2 x Mads Hoxer bragte Mors-Thy Håndbold i front. Erik Toft sørgede for yderligere afstand, og Viktor Bergholt udnyttede en udvisning til storebror Emil Bergholt til at bringe sit hold foran 15-12. I målet fortsatte Rasmus Henriksen sit blændende spil med flere flotte redninger.

Mors-Thy Håndbold var i teten og foran med tre mål halvvejs inde i anden halvleg. Erik Toft bombede Mors-Thy Håndbold foran med fem med 12 minutters spilletid tilbage. Det udløste en Skjern-timeout og to reduceringer. Tilbagevendte Tim Sørensen lagde elegant bolden under Christoffer Bonde til 23-19 og herfra byttede holdene mål til 26-22, hvor Andreas Nielsen cementerede Mors-Thy Håndbolds sejr med sit tredje mål, inden Viktor Bergholt satte punktum for en flot præstation med kampens sidste to scoringer til slutresultatet 29-23.

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 29-23 (11-12)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 4, Skjern Håndbold 4
Diskvalifikation: Emil Bergholt, Skjern Håndbold (3 x 2 min.)

Stillinger undervejs: 3-0, 5-1, 8-3, 8-6, 8-9, 9-11, 11-11, 14-12, 18-14, 19-16, 22-17, 22-19, 24-20, 27-22

Tilskuertal: 1.178

HTH Herreligaen: Mors-Thy Håndbold - Bjerringbro-Silkeborg