Victor og Svane.JPG (2)
MTH_Tønder.jpg

Sejr over TM Tønder: Reaktioner

Cheftræner Søren Hansen:

- Det var en fantastisk holdpræstation, hvor mange bød ind. Vi kæmper længe for at slå det afgørende hul til Tønder - havde vi været en smule skarpere, havde vi formået at gøre det tidligere i kampen, men Tønder hænger godt på.

Det var dejligt at se Ronnie og Sommer i større roller, end vi hidtil har set og godt at have Mads Andersen tilbage på banen efter lang tid ude med en drilsk skade. Jeg kunne blive ved med at fremhæve folk på holdet, for alle byder ind - Spanggaard gør det godt i første halvleg, Nickolei Jensen afløser fint for Allan Toft på stregen, jamen alle løser deres roller meget flot - og det endda i en kamp, hvor 4 af spillerne har været syge i ugens løb.

Fed stemning i hallen i dag - ros til de mange folk, som bakker os op og kommer og ser vores kampe, lød det fra Søren Hansen.

Ronnie Nicolaisen greb for alvor chancen, da han blev skiftet ind i stedet for Kasper Larsen efter 17 minutters spil. Den lange målmand spillede sig på en redningsprocent på hele 50 og kronede indsatsen med to reddede straffekast og en scoring fra eget målfelt:

-Det var bare så fedt at komme ind, for det meste af tiden har det jo været Larsen, som har passet buret. Jeg har været sulten efter at komme ind og vise, hvad jeg kan, og så er det en kæmpe forløsning, når det lykkes. Jeg er altid lidt nervøs, når jeg kommer på banen - tror at det er meget naturligt fordi jeg ikke spiller så meget, men Larsen er god til at hjælpe mig med at finde det rette spændingsniveau og have fokus på det jeg skal.

Det er så sindssygt fedt at spille her på hjemmebane, hvor der er så intimt, og hvor vi virkelig kan mærke folk. Jeg elsker, at Bette Balkan er der 100 % og hepper, skælder ud og jubler - det giver virkelig god energi. Og følelsen af at have en god redning, og der er så er 1.200 mennesker, der synes det samme, dét er en god følelse, sagde den storsmilende målmand efter kampen.

Nicolai Sommer var for alvor tilbage efter en skade i baglåret og fik chancen fra start til dagens kamp:

- Jeg synes, at vi spiller en fin kamp. Vi skulle have gjort arbejdet færdigt og lukket kampen noget før, men vi brænder desværre for meget. I midten af anden halvleg rykker vi fra og øger derefter stille og roligt vores føring, og jeg føler at det var en sikker sejr. Som altid var det en fed kulisse at spille i, og vi håber at folk kommer igen på fredag, når vi møder SønderjyskE i Thy Hallerne.

 

888ligaen, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - TM Tønder 29-23 (14-12)

Målscorere:
Erik Toft 8
Marcus Dahlin 5
Nicolai Sommer 5 (3)
Henrik Tilsted 3
Lasse Pedersen 2
Lasse Justesen 2
Kasper Lindgren 1
Nicolaj Spanggaard 1
Allan Toft 1
Ronnie Nicolaisen 1

Stillinger undervejs: 3-2, 5-3, 5-6, 8-9,12-11, 16-13, 19-16, 24-19, 28-21
Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 0, TM Tønder 2

Tilskuertal: 1.234

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - SønderjyskE
Fredag d. 8. december kl. 19.00 i Thy Hallerne

Køb billetter til kampen her: http://shop.morsthy.dk/