DR7A6592.JPG

Sejr sikrer slutspil

Med tirsdagens sejr på 34-30 over Ribe-Esbjerg HH sikrede Mors-Thy Håndbold sig for 4. gang i klubbens historie en plads i slutspillet. De blå står nu noteret for 27 point efter 23 kampe, hvilket er en tangering af det højeste antal point, som blev opnået efter fuldt grundspil i sæson 2016/17.

Mors-Thy Håndbold kom flyvende fra start i aftenens kamp, hvor Svend Rughave startede stærkt, og hvor Johan Nilsson, Kasper Lindgren, Henrik Toft Hansen og Kasper Didriksen tog kampen op mod Ribe-Esbjergs tunge skytter. Angrebsmæssigt fortsatte Nicolaj Spanggaard de gode takter, og det samme gjorde kampens helt store spiller, Frederik Tilsted. 9-2 stod der efter det første kvarter. Gæsterne hentede et par mål, men Mors-Thy Håndbold trak fra igen, og pausestillingen var 18-11.

Mors-Thy Håndbold fortsatte den gode stil efter pausen, og i halvlegs start øgede de blå igen og 21-12 efter 33 minutters spil. Herefter kom en periode med en del tekniske fejl, og dem straffede Ribe-Esbjerg hårdt og kom på 22-17 og 25-20. Med 10 minutter igen var stillingen 28-25 og med 2 ½ minut tilbage var Mors-Thy Håndbold kun foran 31-29, men to i træk af Mads Svane og Frederik Tilsteds 14. og sidste scoring sørgede for sejr til Mors-Thy Håndbold – og altså en plads i slutspillet.

Herreligaen, 23. runde: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH 34-30 (18-11)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, Ribe-Esbjerg HH 4

Stillinger undervejs: 4-1, 5-2, 9-2, 10-4, 12-7, 16-7, 19-11, 21-13, 22-17, 27-20, 28-25, 30-26, 31-29, 34-29

Tilskuertal: 1.268

Herreligaen, 24. runde: SønderjyskE - Mors-Thy Håndbold