Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 2. div. jubel.JPG

Sejr til 2. division over Hammel GF

Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer er i den grad tilbage på sporet, og i aftes kunne holdet tage den tredje sejr i træk og har nu vundet 15 ud af 17 mulige i sæsonen. I går gik det ud over Hammel GF, som blev besejret 34-30 på hjemmebane.

Træner Lars Krarup:

- Vi vandt 36-12, da vi spillede mod Hammel GF på hjemmebane, men det var et andet hold med mange nye spillere, som vi mødte i går. De kæmper for at sikre sig overlevelse i rækken, og vi fik lov til at arbejde for sejren.

Vi kommer ok ud af starthullerne og får løst angrebsdelen og forsvarsdelen, og da vi begynder at løbe bedre og mere koncentreret, får vi nogle nemme mål og kan slå et hul på 16-11 ved pausen. I anden halvleg begynder vi at sløse lidt med vores ting, og Hammel GF æder sig ind på os, så vi kun er foran med et enkelt mål. Heldigvis får vi momentum igen de sidste ti minutter og trækker fra til slutresultatet 34-30, fortæller Lars Krarup, der har roser til bl.a. Anders Toft fra Mors-Thy Håndbold Akademis U19-hold:

- Stor ros til Anders Toft fra U19-holdet, som laver 10 mål på lige så mange forsøg. Også Jacob Hansen var skarp, særligt i anden halvleg både på straffe og fra højre fløj. Det var to gode point, og nu venter en kamp mod Elitesport Vendsyssel, og derefter to topopgør i træk mod hhv. Stoholm IF fredag d. 25. marts på udebane og hjemme mod Hjallerup tirsdag d. 29. marts.

2. division: Hammel GF - Mors-Thy Håndbold 30-34 (11-16)

Målscorere:
Anders Toft 10
Viktor Bergholt 9 (1)
Jacob Hansen 6 (2)
Markus Eriksen 3
Mikkel Krog 3
Mathias Stisen 1
Anders Svarrer 1
Rasmus Houmøller 1

Viktor Warrer 7/22
Andreas Højer Vilhelmsen 6/21

Næste kamp:
2. division: Mors-Thy Håndbold - Elitesport Vendsyssel
Søndag d. 20. marts 2022 kl. 16.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors