Victor og Svane.JPG (2)
Tim Sørensen.jpg (3)

Sidste kamp i 2020

Årets sidste kamp spilles i morgen kl. 20.30, når vi gæster Ribe Fritidscenter og Ribe-Esbjerg HH. Et lille kig i tabellen siger alt om kampens pointmæssige vigtighed, ligesom point vil være en kærkommen gave for Mors-Thy Håndbold at gå til juleferie på efter en periode med en mager pointhøst.

Begge hold har 13 point efter de første 17 spillerunder, og hvor det var os, som fik den bedste start på sæsonen bl.a. med en sejr over netop Ribe-Esbjerg HH på hjemmebane i Sparekassen Thy Arena | Mors, så er det Ribe-Esbjerg HH, som har vist sig mest formstærke de seneste kampe, hvor de har vundet over Aalborg Håndbold og en storsejr over Lemvig-Thyborøn.

Parathed og disciplin
Tim Sørensen ser frem til årets sidste kamp og håber på, at han og holdkammeraterne kan slutte året ordentligt af:
- Jeg tror, at det handler og parathed og disciplin i 60 minutter - at vi kæmper for det hele kampen og ikke har for mange af de der udsving.  Jeg synes, at vi har vist gode takter de sidste mange kampe efterhånden, hvor vi så har været uheldige at tabe med et enkelt eller to mål til sidst. Det går den rigtige vej nu, og vi skal tilbage til de dyder, som vi havde i starten af sæsonen, hvor vi bl.a. slog Ribe-Esbjerg HH på hjemmebane, lyder det fra Tim Sørensen.

Herre Håndbold Ligaen, 18. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Tirsdag d. 22. december 2020 kl. 20.30 i Ribe Fritidscenter
Dommere: Jonas Primdahl og Lasse Wahlstrøm
Observatør: Per Olesen

Kampen kan følges live på Ribe-Esbjerg HH’s facebookside og selvfølgelig via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Tim Sørensen er personligt sponseret af Thisted Forsikring