Victor og Svane.JPG (2)
Bjarke (2).JPG

Sidste kamp i grundspillet 20/21

Så er vi nået til den sidste kamp i grundspillet, og modstanderen i søndagens kamp hedder Skjern Håndbold. Vi har stået overfor vestjyderne to gange tidligere i sæsonen i hhv. turneringskamp og træningskamp, og begge gange er det endt med et-måls nederlag, som lige så godt kunne have tippet vores vej og endt med point.

Og et point er præcis, hvad der er på spil for de blå. En sejr over Skjern Håndbold (eller uafgjort) kombineret med de rigtige resultater i kampene mellem Ribe-Esbjerg og TMS Ringsted samt Fredericia HK. Lykkes det, sikrer Mors-Thy Håndbold sig to point til det kommende kvalifikationsspil.

Skjern er en svær størrelse
For Mors-Thy Håndbolds topscorer, Bjarke Christensen, venter et gensyn med hans tidligere klub.
- Det er altid specielt, og når kampprogrammet kommer, tjekker jeg altid lige, hvornår kampene mod Skjern ligger. Min historik med Skjern gør, at jeg lige er en tak ekstra motiveret.

Skjern er en svær størrelse med et højt topniveau og lavt bundniveau. De sidste kampe bærer præg af, at de er på rette spor, og jeg forventer, at det bliver en svær kamp. Det handler om, at vi skal stå solidt i forsvaret og lukke ned for deres nøglefigurer, Jesper Konradsson og Eivind Tangen - lykkes det, har vi en fin chance. Vi skal smide alle hæmninger, og vi skal turde at løbe og være aggressive - vi har intet at tabe.

To point har stor betydning
- Vi skal gå 100 % efter at få de to point med til kvalifikationskampene. Det vil have stor betydning, for udover de helt åbenlyse i at have to point fra start, vil en sejr også give os et godt afsæt til de kommende vigtige kampe, siger Bjarke Christensen.

HTH Herreligaen, 26. runde: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold
Søndag d. 4. april 2021 kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors  
Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup
Observatør: Bjarne Munk Jensen

TV2 viser kampen mellem Aalborg og TTH Holstebro, og viser klip fra vores og de fem andre kampe i sidste spillerunde. Kampen kan derudover følges via livescore på Tophåndbold: https://tophaandbold.dk/mth

Bjarke er personligt sponseret af Brandt Revision