Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2657.jpg

Sidste kamp i grundspillet

Onsdag aften drager Mors-Thy Håndbold mod grænselandet, hvor TM Tønder venter i denne sæsons sidste kamp i 888ligaens grundspil. 

Det ligger helt fast, at Mors-Thy Håndbold er deltager i slutspillet, mens TM Tønder med deres sejr over HC Midtjylland sikrede sig endeligt mod direkte nedrykning. Dog kan udfaldet af kampen have indflydelse på både vores og TM Tønders endelige placering i ligaen - vi har stadig 6., 7. og 8. pladsen som mulige slutplaceringer, mens TM Tønder i tilfælde af en sejr har muligheden for at spille sig på 12. pladsen og få en på papiret lettere modstander i kampene om at undgå nedrykning til 1. division.

Nickolei Jensen spillede en blændende kamp mod Århus Håndbold med bl.a. syv scoringer og to assists, og han sigter efter endnu en succes mod TM Tønder:
- Vi skal vinde, længere er den ikke! Vi går selvfølgelig efter 6. pladsen, som er indenfor rækkevidde med en sejr, hvor BSV samtidig skal vinde over Ribe-Esbjerg HH. En 6. plads i grundspillet vil være en historisk grundspils-placering for Mors-Thy Håndbold, og med 25 opnåede points har vi allerede slået den eksisterende point-rekord - en rekord som kan slås yderligere med to point i Tønder, forklarer Nickolei.

- Vi har virkelig fået noget selvtillid ved at spille os til deltagelse i slutspillet, og det skal vi naturligvis fortsætte med at tanke forud for de seks kommende kampe. Det bliver sjovt at spille nede i Tønder, som er en lille intens hal med masser af entusiastiske tilskuere - og så har både vi og Tønder jo noget på spil ifht. at vi begge kan rykke en plads op i tabellen, hvis et par andre resultater flasker sig, så der skal nok blive smæk på, siger Nickolei Jensen.

888ligaen, 26. runde: TM Tønder - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 29. marts kl. 19.30 i Tønder Sport- og Fritidscenter
Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen

Billetter kan købes her: https://nembillet.dk/events#cat1052

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K. Se klip fra kampen på Tv2 Sport, som ud over hovedkampen Ribe-Esbjerg HH - BSV, viser fra samtlige kampe i 26. og sidste spillerunde.

Optakt fra TM Tønders hjemmeside: http://tmth.dk/sidste-kamp-turneringen/