Victor og Svane.JPG (2)
Marcus-Dahlin_1.png

Sidste test

Tirsdag eftermiddag spillede Mors-Thy Håndbold den sidste træningskamp før det for alvor går løs på lørdag i Santander Cup mod Aalborg Håndbold. Som for en uge siden var modstanderen TTH Holstebro, og igen blev det til en etmåls-nederlag, nemlig 24-23.

- Det var en sløj indsats, hvor vi specielt i første halvleg manglede hårdhed, skarphed og kynisme - hvilket udmøntede sig i en pausestilling på 15-9. Her fik vi ligesom konstateret, at vi mødte et TTH Holstebro-hold, som i den grad havde steppet op siden vores møde i sidste uge, lyder det fra cheftræner Jan Paulsen, som fortsætter:

- I anden halvleg gik det lidt bedre for os, og samtidigt satte TTH Holstebro deres B-kæde ind med 15 minutters spil tilbage, hvilket tillod os at pynte på resultattavlen. Jeg synes, at vi går fra kampen med nogle elementer, som fungerer okay, og vi er på vej i den rigtige retning. TTH Holstebro er et godt hold, og de er bedre end os, så jeg kan sagtens leve med, at vi taber - men der er nogle helt basale ting, som skal forbedres, slutter Jan Paulsen.

 

Træningskamp
TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 24-23 (15-9)

Målscorere:
Marcus Dahlin 6
Rasmus Søby 5
Stefan Nielsen 4 (3)
Allan Toft Hansen 3
Mads K. Andersen 2
Nicolai Sommer 2 (1)
János Stranigg 1

Næste kamp: Santander Cup 1/8-finale Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Lørdag d. 10. september kl. 15.00 i Thy Hallerne