Victor og Svane.JPG (2)
DCW_6646-1.jpg (1)

Sidste tur med kliken

 

Mors-Thy Håndbold spiller i aften den sidste betydningsfulde kamp i indeværende sæson - nemlig kampen om at avancere til 1/8-finalerne i Santander Cup. Vi møder ligakollegerne fra TM Tønder, som for nyligt sikrede sig endnu en sæson i 888-ligaen med samlet sejr over tre kampe mod Skive fH.

Det er kun knapt en måned siden at vi sidst mødte TM Tønder i sæsonens sidste kamp - den kamp blev også spillet på udebane i Tønder Sport- og Fritidscenter, og da vandt Mors-Thy’erne en forholdsvis sikker sejr på 24-28 efter 14-14 ved pausen og en anden halvleg, hvor Mors-Thy Håndbold var klart bedst. Også den første indbyrdes kamp mod TM Tønder på hjemmebane i Jyske Bank Mors Arena endte med en blå 4-målssejr på 29-25. 

I den kamp brillerede Lasse P. på højre back i Dahlins fravær, og Niko P. storspillede i målet, da Kasper Larsen ikke var med grundet sygdom. Siden da har Mors-Thy Håndbold har en slutspilsperiode med 6 hårde kampe på 18 dage, men TM Tønder som sagt har spillet nedspilkampe mod Skive fH.

Mors-Thy Håndbolds sidste kamp i Santander Cup var mod Haderslev KFUM, en kamp som MTH’erne vandt hele 23-40, og så TM Tønder fik en storsejr i deres 5. runde-kamp, de slog nemlig Mejdal 20-30. Det bliver spændende at se, hvem der har mest at skyde med i aften, hvor vi naturligvis håber på at trække det længste strå og dermed gå videre i pokalturneringen.

 

Santander Cup, 6. runde: TM Tønder - Mors-Thy Håndbold
Mandag d. 1. maj kl. 19.00 i Tønder Sport- og Fritidscenter

Dommere: Mads Hansen og Martin Gjeding

Billetter kan købes her: https://nembillet.dk/events#cat1052

Kampen kan følges via opdateringer på Mors-Thy Håndbolds facebookside.

Fra TM Tønders hjemmeside: http://tmth.dk/saesonens-sidste-kamp/