Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Sikker sejr over Lemvig-Thyborøn

Ovenpå præsentationen i eftermiddag stod truppen overfor Lemvig-Thyborøn i første og eneste træningskamp på hjemmebane i dette års opstart. Ca. 300 tilskuere overværede et hjemmehold, som kom rigtigt godt fra start og som med et offensivt 3:3-forsvar fuldstændig tog brodden af Lemvig-Thyborøns angreb.

Nytilkomne János Stranigg leverede en fin indsats i kampen og blev topscorer med fem mål sammen med Nicolai Sommer:
- Vi fik trænet det, vi gerne ville - bl.a. vores 3:3-forsvar, som gik godt i dag. Det gjorde at vi hurtigt kom foran med 4-5 mål, og derefter kunne spille mere frit. Jeg synes, at det gik fint i dag, og generelt går det godt, når vi forstår hinanden på banen, og her tænker jeg ikke kun på det sprogmæssige, men så sandelig også det spillemæssige. Det er svært, og der vil ind imellem ske misforståelser - men vi arbejder på det, og jeg synes at det går fremad, sagde János efter kampen.

János og holdkammeraterne spiller den sidste træningskamp i opstarten på tirsdag, hvor de igen møder TTH Holstebro denne gang i Lalandia Billund. Her bliver det spændende at se, om kampen bliver lige så tæt som det var tilfældet i tirsdags, hvor kampen i Sydvestmors Kultur- & Fritidscenter endte 22-23.

Og lad os til slut sige det som det er: Lemvig-Thyborøn havde ikke meget at skyde med i dag - men en sejr er en sejr, og den tager vi med i rygsækken frem mod lørdag, hvor gutterne står over for sæsonens første betydningsfulde kamp, nemlig 1/8-finalen i Santander Cup mod Aalborg Håndbold.

Mors-Thy Håndbold - Lemvig-Thyborøn 26-18 (18-10)

Målscorere:
Nicolai Sommer 5
János Stranigg 5
Christoffer Cichosz 3
Jens Christian Kjær Brauner 2
Marcus Dahlin 2
Stefan Nielsen 2 (1)
Mathias Stisen 1
Mads K. Andersen 1
Peter Dal Overgaard 1
Lasse Pedersen 1
Allan Toft Hansen 1
Rasmus Søby 1
Henrik Tilsted 1

Billetsalget til 1/8-finalen i Santander Cup mod Aalborg Håndbold lørdag d. 10. september i Thy Hallerne er i fuld gang på http://shop.morsthy.dk/
Bemærk at sæsonkort til Jesperhus IKKE kan bruges til kampen!