Victor og Svane.JPG (2)
Stoholm.jpg

Sikkert videre i Santander Cup

Mors-Thy Håndbold spillede sig her til aften videre i Santander Cup, da Stoholm IF fra 1. division blev slået i egen hule med cifrene 19-32.

Mors-Thy Håndbold lagde ud i et voldsomt tempo og bragte sig foran 0-4, inden værterne fik set sig om. Et aggressivt offensivt forsvar var midlet, som Stoholm IF havde svært ved at løse, og som afstedkom lange angreb. Når Mors-Thy’erne fik fingrene i bolden, var der kun én vej, og det var mod mål.

Mors-Thy Håndbold var uden Henrik Tilsted, Nicolai Sommer og Kasper Larsen. I stedet for sidstnævnte vogtede Ronnie Nicolaisen målet, og det gjorde han godt! Gang på gang fik 2-metermanden arm eller ben på forsøgene fra Stoholms skytter og var i høj grad medvirkende til, at Stoholm kun havde nettet ni gange inden pausen.

Efter pausen fulgte Stoholm bedre med, dels pga. tekniske fejl fra Mors-Thy Håndbold, men det var også et mere pågående Stoholm-hold, og bl.a. værternes Nikolaj Jensen scorede et par fine drøn fra distancen. Det var dog ikke nok til at ryste Mors-Thy-drengene, som kørte en stensikker sejr på 19-32 hjem - og dermed videre avancement til pokalturneringens 7. runde.

Cheftræner Søren Hansen:
- Vi er naturligvis glade for at være videre i pokalturneringen, og jeg er glad for drengenes præstation. De er yderst professionelle og går til opgaven som til enhver anden kamp - dét er en god indstilling. Over hele linjen bliver der leveret hårdt arbejde og gode indsatser, og både de folk som starter på banen, og de som kommer ind, præsterer supergodt.

Det var en god kamp som optakt til det kommende kvalifikationsspil, og det var dejligt endnu en gang at se en masse velkendte ansigter på lægterne på udebane - det bliver vi aldrig trætte af.

Kampen blev overværet 250 tilskuere, hvoraf ca. 75 holdt med de blå. Tak for god opbakning på en tirsdag aften i Fjends.

Santander Cup, 6. runde: Stoholm IF - Mors-Thy Håndbold 19-32 (9-19)

Målscorere:
Mads K. Andersen 5
Erik Toft 5
Lasse Pedersen 4 (1)
Nicolaj Spanggaard 4
Marcus Dahlin 3
Asbjørn Madsen 3
Allan Toft Hansen 2
Nickolei Jensen 2
Frederik Nørbjerg 2
Jakob Poulsen 1
Kasper Lindgren 1

Stillinger undervejs: 0-4, 2-7, 6-10, 8-13, 9-17, 10-22, 14-25, 17-30, 19-31

Tilskuertal: 250

Udvisninger: Stoholm IF 4, Mors-Thy Håndbold 2

Næste kamp:
Kvalifikationsspil, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold
Lørdag d. 14. april kl. 15.00 i Thy Hallerne
Billetter til kampen købes her: http://shop.morsthy.dk/kampe/MTH-Skanderborg_Kval