Victor og Svane.JPG (2)
Søren P (2).jpg

Skanderborg venter på Fælleden

175 medrejsende fans er klar på lægterne

Efter tre ugers kamppause er det blå sigte rettet mod Skanderborg Håndbold, som tager imod i Fælledhallen lørdag eftermiddag. På lægterne er 175 medrejsende Mors-Thy-fans. Bette Balkan har nemlig inviteret ungdomsmedlemmer af moder- og samarbejdsklubber, samt de trofaste Balkanere på tur til Skanderborg. En dejlig tradition vi er både beærede og meget stolte over.

Skanderborg Håndbold har gang i en fantom-sæson. En sølvmedalje til det netop afviklede Final4-stævne i Boxen og en nuværende femteplads i tabellen viser, at vi står overfor en modstander med vind i sejlene. Trods det er Skanderborg et af de få hold, som vi ikke har en revanche til gode imod. Efter at have været nede med fire mål undervejs i den omvendte kamp i november, kæmpede Mors-Thy-drengene sig tilbage i kampen og vandt 26-22 i sikker stil. Siden da er der tikket 17 point ind Skanderborgs konto mod Mors-Thy Håndbolds mere beskedne høst på seks point.

Søren P. ser frem mod kampen, hvor der er vigtige point på spil for begge mandskaber:
- Skanderborg Håndbold spiller for at få point med ind i det kommende slutspil, mens vi kæmper for at kravle så højt som muligt opad i tabellen. Vi har mulighed for at nå 10. pladsen, hvilket vil give os to point med i kvalifikationskampene, så kampen i morgen har stor betydning for os.

De tre ugers kamppause er blevet brugt fornuftigt i træningslokalet med masser af håndbold og styrketræning:
- Vi har træner godt i gennem og har fået løftet nogle kilo, hvilket gerne skulle give os det fysiske overskud, når kampene skal afgøres. Jeg håber, at vi kan finde et godt flow og en god rytme, og jeg forventer, at vi tager til Skanderborg og leverer en kamp ud fra de elementer og vilkår, som vi gerne vil afvikle kampen på, lyder det fra Søren P, som i øvrigt tager imod beskeden om den medrejsende support med kyshånd:

- Jamen, det er jo ligeså suverænt, som det har været hele sæsonen. Vi kan kun lette på hatten og være dybt taknemmelige for den vilde opbakning, vi har både ude og hjemme.

 

Herre Håndbold Ligaen, 25. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 30. marts 2019 kl. 15.00 i Fælledhallen, Skanderborg
Dommere: Henrik Johnsen og Claus Adelgaard

Billetter til kampen kan købes her: http://skanderborghaandbold.dk/billetter/

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescore på http://tophaandbold.dk/mth