Victor og Svane.JPG (2)
DSC_4618.JPG

Skidt start på 2019 for 2. division

2. division fik ikke den ønskede start på 2019, da Nøvling IF sørgede for et nederlag til de blå. Mors-Thy Håndbold vandt det omvendte opgør med 9 mål, men intet er givet i håndbold, og med dagens indsats var Mors-Thy Håndbold ikke i nærheden af points.

Lars Krarup:
- Det var en vanvittig ringe indsats! Vi spillede mod et Nøvling-hold, som var voldsomt presset på ressourcer, og derfor stillede med bl.a. fem mand fra deres jyllandsserie-hold, og det formåede vi ikke at stille noget op overfor.

Vi gjorde alt det, vi ikke skulle - overholdt ingen aftaler og spillede alt for individuelt. Jeg var langt fra tilfreds i pausen, mest i forhold til parathed og indstilling - det er ikke nok at være bedre håndboldspillere, hvis man ikke er klar… Og selv om det blev bedre i anden halvleg, så var det stadig ikke i nærheden af vores normale niveau, og det skuffer mig, at vi kommer tilbage fra juleferie og leverer sådan en indsats.  

Heldigvis kommer næste kamp allerede på tirsdag, hvor vi møder Viborg HK i Thy Hallerne. Vi har revanche til gode mod VHK, og vi SKAL revanchere kampen i dag også.

Dagens klart bedste mand var Ryuga Fujita, som landede i går efter juleferie hjemme i Japan. Han spillede en rigtig god kamp både på højre fløj og højre back og var sikkerheden selv på straffekast.

2. division, 12. runde: Nøvling IF - Mors-Thy Håndbold 22-20 (10-7)

Målscorere:
Ryuga Fujita 8
Jakob Poulsen 3
Simon Skadhauge 3
Andreas Dam 2
Nicolai Andersen 2
Sebastian Hinnerup 1
Jeppe Kudsk 1

Næste kamp:
2. division, 13. runde: Mors-Thy Håndbold - Viborg HK
Tirsdag d. 8. januar kl. 20.00 i Thy Hallerne
Entré kr. 25,-