Victor og Svane.JPG (2)
Nicolai Sommer.JPG

Skjern Håndbold venter

3. rundes kamp står for døren, og modstanderen er de grønne fra Skjern Håndbold, som kan præsentere et imponerende holdkort med bl.a. Anders Eggert, Bjarte Myrhol, Kasper Søndergaard og selvfølgelig Christoffer Cichosz. De har startet sæsonen ud med to uafgjorte kampe mod hhv. GOG Håndbold og Ribe-Esbjerg HH efter to tætte kampe og har altså ligesom os to points før onsdagens kamp i Skjern Bank Arena.

Cheftræner Søren Hansen forventer ikke overraskende en svær opgave i Skjern Bank Arena i morgen:

- Puha, der venter os en svær kamp mod en af Danmarks allerbedste klubber og holdet, som i mine øjne er favoritter til DM-guldet. Skjern Håndbold er et klassemandskab med sindssygt dygtige spillere på alle positioner, som trods den store kvalitet ikke har fået det optimale ud af de to første kampe i 888ligaen.

Vi har stor respekt for Skjern Håndbold og vi glæder os til kampen i morgen, men vi vil gøre alt for at levere en god præstation, og vi går som altid på banen for at vinde - også mod storfavoritter som Skjern Håndbold, lyder det fra Søren Hansen.

Nicolai Sommer var kun på banen til straffekast i lørdagens kamp, til gengæld scorede han stensikkert på sine tre forsøg - i morgen skal der gerne nogle flere minutter i benene, og Sommer ser frem til kampen:

- Det bliver en megasvær kamp, det er det altid mod Skjern Håndbold, men vi kan spille frit, og så må vi se om vi kan lave en overraskelse mod en af årets medalje-favoritter. Vi skal som altid stå godt i defensiven, så vi kan få muligheden for at løbe og forhåbentligt lave nogle nemme mål. Vi tror på muligheden og på at vi kan overraske i Skjern, slutter Sommer.

 

888ligaen, 3. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 13. september kl. 18.30 i Skjern Bank Arena

Billetter kan købes her: http://shop.skjernhaandbold.dk/

Kampen kan følges via liveopdateringer på www.tophaandbold.dk/mth og live på Limfjord Plus med Jan K.