Victor og Svane.JPG (2)
Andraz Velkahrv.jpg

Slovensk playmaker til Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbolds trup til den kommende sæson har egentligt været på plads længe, men en skade til Kristian Vukman dryppede for et par måneder siden malurt i både Vukmans, men også i Mors-Thy Håndbolds bæger. Derfor har Mors-Thy Håndbold været på jagt efter en erstatning på playmakerpositionen, og valget er faldet på den 25-årige slovener, Andraz Velkavrh.

- Det er gået hurtigt fra den første kontakt og til, at jeg nu starter i Mors-Thy Håndbold om en måneds tid. Kontakten opstod mellem Niels Agesen og min tidligere træner, som hurtigt overbeviste mig om, hvilken klub Mors-Thy Håndbold er - i den bedste danske række, med gode resultater, god stemning, gode spillere og en dygtig træner. Jeg har selvfølgelig set de to vilde kampe fra Final4 og kan fornemme, at spillerne spiller med hjertet, og at Mors-Thy Håndbold har nogle fantastiske tilskuere, siger Andraz Velkavrh.

Udvikling og gode resultater

- Jeg håber selvfølgelig, at vi kan lave nogle gode resultater - det er det vigtigste. Vi får et tætpakket og hårdt kampprogram med masser af kampe, og det glæder jeg mig til. Personligt håber jeg på, at jeg kan udvikle mig og blive en bedre håndboldspiller. Mors-Thy Håndbold er en virkelig god mulighed for mig, og jeg kan ikke vente med at starte og møde de andre spillere, lyder det fra Andraz.

Lokale sponsorer står bag
Formand i Mors-Thy Håndbolds sportsudvalg, H.C. Andersen ser frem til at byde Andraz velkommen i Mors-Thy Håndbold.

- Vukmans skade efterlod os med et stort problem i forhold til fortsat at leve op til vores målsætning om en placering i top otte. Så vi er i sagens natur glade for, at det er lykkedes os at hente en erstatning ind, og det har kunnet lade sig gøre med en økonomisk håndsrækning fra en række af vores store og trofaste sponsorer, hvilket vi er meget taknemmlige over, siger H. C. Andersen. Sponsorgruppen består af Thisted Forsikring, Sparekassen Thy, Thy-Mors Energi, Fredsø, HAMA, Dragsbæk, Tican, Ornestation Mors, Tømmergaarden, Reron, Spicer.dk, Geisler A/S og Hanstholm Fiskeauktion  

Aftalen med Andraz Velkavrh er landet, efter at Mors-Thy Håndbolds kommende cheftræner Niels Agesen har haft gang i sit store håndbold-netværk.

- I den netop afsluttede sæson har Andraz spillet i den polske klub Azoty-Pulawy og herfra er kontakten gået gennem den danske træner Lars Walther. I Andraz får vi en bevægelig og meget direkte og pågående spiller, som vi forventer os meget af, slutter H. C. Andersen.

Andraz kommer til at spille med nummer 31 på ryggen.

FAKTA:
Andraz Velkavrh,
Tidligere klubber: Koper, Izola, Maribor (alle Slovenien) Azoty-Pulawy (Polen)
Bachelor i økonomi
Bosætter sig i Nykøbing Mors
Kæreste med Iris