Victor og Svane.JPG (2)
Axel Franzén (3).JPG

Slutspil i Gigantium

Søndag gælder det kamp nummer fem i slutspillet. Som det har været tilfældet i de foregående slutspilskampe, så skal Mors-Thy Håndbold have point, hvis vi skal holde liv i muligheden for semifinaledeltagelse. Indtil nu er det blevet til sejre over Fredericia HK og senest over Skjern Håndbold, og nu står de blå så overfor Aalborg Håndbold på udebane.

Aalborg Håndbold er allerede semifinaleklar, men nordjyderne skal have point for fortsat at have mulighed for at sikre sig førstepladsen i puljen. Kampen ligger i et tætpakket program med tre vigtige kampe på syv dage med Aalborg Håndbolds første kvartfinale mod ungarske Veszprém i torsdags, slutspil mod Mors-Thy Håndbold søndag og anden kvartfinale på onsdag d. 18. maj.

Det er sjette gang i denne sæson, vi møder Aalborg Håndbold, og vi har endnu ikke formået at trække det længste strå. I det seneste opgør blev det spændende til allersidst i kampen, hvor vi med lidt held havde snuppet et point. Søndag går vi benhårdt efter at få to.

D'herrer Hansen og Madsen fløjter kampen i gang kl. 15.00, og den vises på TV2 Sport.

HTH Herreligaen Slutspil, 5. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 15. maj 2022 kl. 15.00 i Gigantium     
Dommere: Mads Hansen og Jesper Madsen
Observatør: Jens Nybo

TV2 Sport viser kampen med optakt fra kl. 14.30, ligesom den kan følges via livescore i Tophåndbold-app’en eller på www.tophaandbold.dk/mth