Victor og Svane.JPG (2)
DR7A4639.JPG

Slutspilsoptakt: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK

For fjerde gang i denne sæson står vi overfor Fredericia HK, når søndagens sene kamp fløjtes i gang i Thy Hallerne kl. 20.30. Det er to hold, som endnu ikke har fået point i slutspillet. Dagens gæster har tabt stort i begge kampe, mens Mors-Thy Håndbold været tæt på. Så mon ikke begge mandskaber har planer om at tage point i dag.

Det er i hvert fald det, der skal til. Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold har lagt sig i spidsen af puljen, men det er stadig muligt for både os og Fredericia HK at nå semifinalerne, hvis alt flasker sig.

For Mors-Thy Håndbolds svenske stregspiller har det været en oplevelse at spille slutspil - strukturen er nemlig anderledes end i Sverige.

- I Sverige spiller man bedst af fem kampe i kvart-, semi- og finalerne, så det er anderledes end puljespillet her i Danmark, men det har været fint at prøve, lyder det fra Franzén.

- Spillemæssigt har vi gjort det godt i de to første kampe, desværre har det bare ikke været nok til point. Nu venter en hård kamp mod Fredericia HK, hvor vi skal ud og give alt, hvad vi har. Vi skal være skarpe på de ting, de kommer med - kontra, krydsspil og alternative forsvarsopstillinger, men hvis vi rammer niveau, så vinder vi, og det gør sig også gældende i de kommende kampe. Muligheden er der stadig, og vi går 100 % efter den, selv om det ser svært ud, siger Axel Franzén.

HTH Herreligaen Slutspil, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - Fredericia HK
Søndag d. 1. maj 2022 kl. 20.30 i Thy Hallerne     
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller
Observatør: Jan Sabro

Billetsalg: Kampe 2021-2022 - Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

TV2 Sport viser kampen med optakt fra kl. 20.00, ligesom den kan følges via livescore i Tophåndbold-app’en eller på www.tophaandbold.dk/mth