Victor og Svane.JPG (2)
Skjern_MTH_Træning.jpg

Smalt træningsnederlag til Skjern

I dag var Mors-Thy Håndbold på banen til træningskamp nummer to i opstarten. Dagens modstander var Skjern Håndbold i forbindelse med deres træningslejr i Lalandia i Billund. En kamp mellem to hold, som begge har skiftet en del ud i truppen, og en gentagelse af semifinalen i Santander Final4 i juni.  

Mors-Thy Håndbold kom bedst fra land, og et stærkt forsvar var med til at skabe en pauseføring på 15-11. Efter pausen var det til gengæld Skjern Håndbold, der var bedst, og værterne fik hurtigt hentet Mors-Thy Håndbolds føring. Herfra var det helt tæt med to-måls-føringer som den største forskel mellem de to hold - og det blev altså Skjern Håndbold, som trak det længste strå med en sejr på 30-28.

To forskellige halvlege
Cheftræner Niels Agesen fik to forskellige halvlege at se - især defensivt var der forskel på indsatsen.

- Jeg er imponeret over det, vi leverer defensivt i første halvleg. Folk kender endnu ikke hinanden, men vi arbejder godt, og tingene hænger godt sammen, og jeg tror på, at det bliver rigtig fint. Så får vi en dårlig start på anden halvleg, ligesom vi ikke kan være tilfredse forsvarsmæssigt i anden halvleg, siger Niels Agesen og fortsætter:

- Jeg ser et hold, der arbejder for hinanden, hvilket er alfa og omega. Det er en del af dna’et i Mors-Thy Håndbold, og det er vigtigt for mig. Jeg fornemmer, at de nytilkomne lærer for hver gang og får mere og mere ud af det. Så det kan vi løfte endnu mere på - og så har vi jo også nogle spillere, som sidder udenfor, som forhåbentligt snart kommer til at byde ind.

Roser til Tim Sørensen
Blandt flere fine præstationer i dagens kamp, var der en enkelt spiller, som imponerede cheftræneren lidt ekstra.

- Jeg bliver nødt til at fremhæve Tim Sørensen. Mange mener nok, at han ikke kan spille højre back, men det har han gjort både i Sverige og i Tyskland, og han løser opgaven rigtigt fint i Mads Hoxers fravær. Vi kommer til at se Tim der, også når Hoxer er tilbage, for Tim kan nogle ting derfra, som vi skal bruge, lyder det fra Agesen.

I den kommende uge venter en træningslejr i Nordjylland og Sverige. Under opholdet i Sverige spiller Mors-Thy Håndbold to træningskampe mod hhv. Önnereds HK og Sävehof.

Træningskamp: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 30-28 (11-15)

Målscorere:
Bjarke Christensen 8
Erik Toft 7
Tim Sørensen 4
Sander Øverjordet 3
Marcus Midtgaard 3
Lasse Pedersen 2
Axel Franzén 1

Tilskuertal: 100

Kommende kamp:
Træningskamp: Önnereds HK - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 11. august kl. 17.00 i ÖHK-hallen