Lasse Madsen Svane.jpg
20241109_MTU_TTH_37.jpg

Søndag mod Sønderjyske

I eftermiddag står der Sønderjyske Herrehåndbold på menuen, når Mors-Thy Håndbold for anden søndag i træk går på gulvet i Sparekassen Thy Arena | Mors. Dagens gæster har fire point for de første fem kampe i Herreligaen, og med to helt tætte nederlag i deres to seneste opgør mod TMS Ringsted og Fredericia HK, er det helt sikkert et hold på pointjagt, der gæster arenaen. Mors-Thy Håndbold har fået point i de seneste fire kampe, og det flow skal fortsættes på hjemmebane med Bette Balkan i ryggen.

- Vores sidste kamp i arenaen var en magisk oplevelse med vanvittigt mange mennesker på lægterne. Det er sådan, vi godt kan lide det, og vi håber selvfølgelig, at folk vil smide hæmningerne som i søndags mod Aalborg, for så er vi virkelig gode sammen, lyder det fra Mads Svane.

- Sønderjyske er et meget fysisk stærkt hold med et solidt forsvar. De har fået tilført et par spændende spillere til denne sæson, og så har de selvfølgelig Nicolaj Jørgensen, som lavet et hav af mål og assists, så ham skal vi have stoppet. For vores eget vedkommende kan vi tage mange ting med fra Kolding, hvor vi spiller angrebsspil med masser af fart og gå-på-mod og kommer til at mange gode chancer - det skal vi tage med foran et stærkt hjemmepublikum, så har jeg stor tro på, at de kvaliteter vi har, er nok til at få to point mod Sønderjyske.

Mads og Co. går på banen mod Sønderjyske Herrehåndbold søndag kl. 15.30.

Herreligaen, 6. runde: Mors-Thy Håndbold - Sønderjyske Herrehåndbold
Søndag d. 6. oktober 2024 kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Dommere: Jesper Madsen og Mads Hansen
Observatør: Jens Henriksen

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/

Kampen vises ikke på tv men kan følges via livescore i Tophåndbolds app og via story på Mors-Thy Håndbolds instagram.