Victor og Svane.JPG (2)
Søren Hansen.JPG

Søren Hansen: Det vildeste comeback!

Reaktioner på sejren over Aalborg Håndbold:

Søren Hansen:
- Det var en vild kamp, den her - med masser af scoringer, højt tempo og højt niveau i første halvleg, hvor begge hold har svært ved at få styr på hinandens spillere. Vi får en skidt start på anden halvleg, hvor vi har svært ved at finde løsninger på Aalborg Håndbolds 5-1-forsvar og kun får scoret to gange de første 10 minutter. Nøglen i dag var 7-mod-6, som vi spiller godt med direkthed og stor rutine, som gør at Aalborg ikke får mulighed for at straffe det.

Det var det vildeste comeback. Aalborg Håndbold stiller jo med hele kavaleriet, og vi var bare bedre. Vi går ikke i panik på noget tidspunkt, og bl.a. Nicklas og Hoxer laver nogle gode indhop i slutfasen. Den her sejr var sammen med publikum i Thy Hallen - Hold nu kæft, et tryk der blev lagt her i aften!

Uden Søren Nørgård på holdkortet var venstre fløj overladt i trygge hænder til Jacob Hessellund, som i den grad greb chancen og blev delt topscorer med syv mål.

- Det var svært at sætte ord på. Tingene gik bare op i en højre enhed, og vi kunne mærke undervejs, at der var en indbyrdes tro på, at hvis vi bare blev ved med at arbejde stenhårdt, så var der muligheder i kampen - også selv om vi var bagud. Alle bød sig til og bidrog med gode aktioner, så det var en rigtig holdsejr. Det er altid specielt at spille mod sin gamle klub og tidligere holdkammerater - og ekstra fedt at vinde over dem.

 

Primo Tours Ligaen, 9. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold 33-30 (17-17)

Målscorere:
Marcus Dahlin 7
Jacob Hessellund 7 (3)
Erik Toft 5
Lasse Pedersen 3
Mads Hoxer Hangaard 3
Jonas Gade 2
Emil Bergholt 2
Frederik Tilsted 2
Allan Toft 2


Stillinger undervejs: 3-0, 5-4, 9-9, 13-10, 15-15, 17-20, 22-23, 25-27, 29-27, 31-28

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, Aalborg Håndbold 1

Tilskuertal: 1.102

Kommende kamp:
Primo Tours Ligaen, 10. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Torsdag d. 7. november kl. 18.30 i Ceres Arena

Billetsalg til kampen: https://billet.aarhushaandbold.dk/
Bette Balkan arrangerer bus til kampen. Kontakt Jacob Mehl tlf. 6080 4133, hvis du vil med.