Victor og Svane.JPG (2)
Søren Hansen.jpg

Søren Hansen forlader Mors-Thy Håndbold efter denne sæson

Mors-Thy Håndbolds cheftræner Søren Hansen stopper i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson.

Parterne er blevet enige om at melde skiftet ud allerede nu for at sikre ro i forbindelse med opstarten af den kommende sæson. 

- Sørens kontrakt løber frem til 30. juni 2021 med mulighed for at komme ud af den før tid imod en kompensation.  Det er trist at miste en god træner og et godt menneske, der passer ind i vores DNA i Mors-Thy Håndbold. Men det er også skønt, at Mors-Thy Håndbold kan være et godt springbræt for trænere og spillere i deres videre færd i håndboldverdenen. Det kan vi godt være stolte af i Mors-Thy Håndbold, siger Henrik Hedegaard.

Ser tilbage på fantastisk tid
Søren Hansen ser tilbage på en fantastisk tid, der ikke er forbi endnu.

- Vi har en vigtig sæson forude, og den får fuld skrue fra første kamp. Vi går efter en god placering således, at jeg kan aflevere et Mors-Thy i god gænge og spillende i landets bedste liga også til næste år, siger Søren Hansen.

Han roser hele setup’et omkring Mors-Thy Håndbold.

- Det er helt unikt med Sports College Mors med talentudviklingen over hele klubbens organisation og ikke mindst en fantastisk opbakning fra sponsorer, håndboldelskere i hele lokalområdet og ikke mindst Bette Balkan hvis utrættelige opbakning, når det har gjort ondt, er noget man aldrig glemmer. Og heldigvis skal jeg opleve dem en hel sæson mere, slår Søren Hansen fast. 

Mors-Thy Håndbold spiller sæsonens første ligakamp den 29. august kl. 20.00 imod TTH Holstebro på udebane i Gråkjær Arena i Holstebro.