Victor og Svane.JPG (2)
Søren Hansen.JPG

Søren Hansen: "Jeg er sgu stolt af drengene!"

For Søren Hansen var onsdagens kamp mod TTH Holstebro en ganske særlig oplevelse. Her stod cheftræneren nemlig overfor sin tidligere klub for første gang i 10 år, og det var en glad og træt Søren Hansen, som gjorde status efter kampen:

- Åh, det var en god sejr. En rigtig forsvarskamp med fremragende målmænd i begge ender og to hold, som i den grad kender hinanden og forsøger at kyse hinanden hele vejen igennem.

Kæmpe ros til hele holdet og til vores forsvar som slider med det - jeg er sgu stolt af drengene! Vi spiller med god tålmodighed, og dommerne har arm på os flere gange, men vi formår at bevare roen.

Og så ser vi nogle ting, som vi ikke har set før: Dahlin der slanger sig gennem TTH’s forsvar med den afgørende scoring, Lindgren der viste gode takter i Skanderborg, som bare fortsætter og leverer på meget højt niveau i dag, og Juste som har overskud til at lægge bolden lækkert hen over Bergerud på et sindssygt vigtigt tidspunkt i kampen, det er fantastisk, lyder det fra Søren, som også har et par ord med til Bette Balkan:

- Så medlevende et publikum skal man sydpå for at finde! Hold nu op, for et tryk der bliver lagt hele vejen igennem kampen, det er simpelthen outstanding. Fed oplevelse i en fed kulisse!


888ligaen, 7. runde: Mors-Thy Håndbold - TTH Holstebro 20-19 (8-11)

Målscorere:
Erik Toft 5
Marcus Dahlin 3
Stefan Nielsen 3 (1)
Henrik Tilsted 2
Nicolaj Spanggaard 2
Nickolei Jensen 2
Lasse Justesen 1
Lasse Pedersen 1
Kasper Lindgren 1

Stillinger undervejs: 1-0, 1-3, 6-4, 8-11, 10-11, 15-13, 18-16

Tilskuertal: 1.186

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 1, TTH Holstebro 3

Næste kamp: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 21. oktober kl. 15.00 i Ceres Arena

Køb billetter til kampen her: https://billet.aarhushaandbold.dk/events/34300-AArhus_Haandbold_-_Mors_Thy/ticket