Victor og Svane.JPG (2)
Sejr (8).JPG

Søren Hansen: Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige!

Cheftræner Søren Hansen var overvældet efter at have set sit hold levere sæsonens første store overraskelse på en suveræn hjemmebane i Thy Hallerne efter en fantastisk flot håndboldkamp:

- Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige! Det er fuldstændig den omvendte verden fra i lørdags mod Ribe-Esbjerg HH. Jeg er meget stolt af den præstation, som drengene leverer. Det var en helt igennem fed kamp og en sindssyg sejr - og jeg har egentligt svært ved at beskrive, hvordan vi kom frem til det her resultat, siger Søren Hansen og fortsætter:

- De unge spillere vokser bare helt vildt med den tillid, vi giver dem, og de mere rutinerede knokler igennem, alle hjælper hinanden og kæmper som gale. Vi var ligesom i en boble, hvor man hele tiden tænker ”Næste bold, næste bold” - og så var Thy Hallen en magisk kulisse igen i dag.

To af de helt unge spillere kom i fokus fra kampens start, nemlig Mads Hoxer og Nicklas Graugaard, som begge var valgt til Søren Hansens startopstilling. Den kun 18-årige Hoxer fik fuld spilletid på højre back i fraværet af Marcus Dahlin og Jonas Gade, og han gjorde med syv mål på 11 forsøg sit til sejren:

- Det var fandme det største, jeg har oplevet nogensinde! Det var helt vildt i den kulisse her. Man bliver revet med og giver sig 100 %, og jeg tror på, at den går ind, når jeg skyder. Det her var min bedste håndboldoplevelse!

En anden stor præstation leverede Nicklas Graugaard i Mors-Thy Håndbolds mål. For første gang i sin karriere startede Nicklas på banen til en ligakamp, og han valgte at kvittere med en redningsprocent på 36 efter 13 redninger på 36 Skjern-forsøg:

- Først og fremmest var det megafedt at være med til at slå Skjern. Det føltes godt at stå inde bag drengene, og det var vildt at spille i den fantastiske stemning i Thy Hallerne. Og så var det dejligt at bidrage til en god og vigtig sejr.