Victor og Svane.JPG (2)
Aftermatch.jpg

Søren Hansen: "Ros til holdet og til Bette Balkan"

Søren Hansen var naturligvis en glad mand efter lørdagens forløsende sejr over Skanderborg Håndbold, og cheftræneren tillader sig nu for alvor at kigge opad i tabellen. Når grundspillets sidste kamp skal spilles, er der nemlig endnu engang særdeles vigtige point på spil:

- Det var en koncentreret holdindsats, der gav os sejren mod Skanderborg. Vi hjalp hinanden, og mange bød ind - det var virkeligt stærkt at være med til. Vi er i kontrol det meste af kampen, synes jeg, og vi formår at holde hovedet koldt, selv de gange hvor Skanderborg laver et par mål i streg og kommer tæt på.

Udover den fine kollektive præstation, noterede Søren Hansen sig også gode enkeltmandspræstationer:

- Der er nogle spillere, som leverer store individuelle præstationer i form af Ronnie, som kommer ind og lukker af i anden halvleg, Dahlin præsterer stort gennem hele kampen, Sommer scorer på straffe på et vigtigt tidspunkt, Hess sætter en lækker gevind-bold ind fra højre fløj, så det var dejligt at skifte ind i lørdags.

- Og så må vi rette en kæmpestor tak for den flotte opbakning til alle, som tog turen til Skanderborg. Det er så fedt, at Bette Balkan står bag sådan en tur - det er vildt motiverende for os, og jeg brugte det også i optakten til drengene før kampen. Nu tager vi arbejdshandskerne på frem mod opgøret mod Nordsjælland Håndbold på lørdag, og herefter går vi et spændende kvalifikationsspil i møde, hvor vi virkelig skal være skarpe, siger Søren Hansen.

Med en sejr på minimum to mål over Nordsjælland Håndbold på lørdag, er vi bedre end netop Nordsjælland, og overhaler dem så i tabellen. Dermed kan vi tage to vigtige point med i kvalifikationsspillet, som starter  i midten af april.


Herre Ligaen, 25. runde: Skanderborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 24-27 (11-14)

Målscorere:
Marcus Dahlin 9
Mads K. Andersen 5
Erik Toft 4
Søren Nørgård 3 (1)
Jacob Hessellund 2
Asbjørn Madsen 1
Stefan Nielsen 1
Allan Toft Hansen 1
Nicolai Sommer 1 (1)

Stillinger undervejs: 0-1, 4-3, 6-6, 7-9, 8-11, 9-13, 11-15, 14-15, 15-17, 18-21, 19-24, 22-24

Udvisninger: Skanderborg Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 4

Tilskuertal: 1.457

Næste kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 26. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Lørdag d. 6. april kl. 15.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors
Billetsalg:
https://shop.morsthy.dk/