Victor og Svane.JPG (2)
Skanderborg_kval.jpg

Søren Hansen: Spillerne kæmper bravt

I sidste uge var Kasper Larsen var uheldig og blev ramt af en bold i hovedet. Derfor sad han over i tirsdagens pokal-opgør mod Stoholm IF, men i lørdagens kamp mod Skanderborg var han tilbage i målet for Mors-Thy’erne:

- Det var dejligt at være tilbage, og jeg havde en god fornemmelse i kampen. Forsvarsmæssigt kom vi godt i gang, og vi fik skuddene, hvor vi gerne ville have dem, på trods af at vi nok blev en anelse for offensive i en periode. Skanderborg Håndbold og os står godt til hinanden, og akkurat som i sidste indbyrdes kamp blev det tæt og med masser af nerve. Det var rart med en god start på kval-spillet for os og fedt med noget intensitet i kampen og god stemning på tilskuerrækkerne.

Marcus Dahlin blev sit holds topscorer. Fem mål blev det til, herunder bl.a. en finurlig scoring bag om ryggen:

- Hvis man ser bort fra pokalkampen, så er det efterhånden længe siden vi har spillet, og det føltes lidt som i opstarten - vi virkede lidt nervøse og var ikke så pågående og ”modige” som tidligere. Der var masser af chancer til at rykke fra i kampen, men vi sjusker lidt og så blev det tæt i stedet. Vi har selv meldt ud, at vi vil vinde det her kvalifikationsspil, så der er pres på os, når vi spiller, og derfor var det megafedt at se Nickoleis frikast gå i mål.

Cheftræner Søren Hansen:

- Det var godkendt! Inden kampen sagde jeg, at spillerne er slidte og trætte, og der blev virkelig gravet dybt efter ressourcerne, og alle kæmpede bravt, og heldigvis trak vi det længste strå i en kamp, der var tæt hele vejen igennem og med to gode hold, som udfordrede hinanden.
Skanderborg Håndbold er svære at spille mod, og heldigvis har vi haft overhånden i denne sæson med nu tre sejre i tre kampe. Vi er lige et skridt foran i dag, især i anden halvleg, hvor vi godt nok bliver hentet efter en fire-målsføring, men holder hovedet koldt, og så sætter Nickolei Jensen kronen på værket med sin flotte scoring efter tid. Og så tror jeg, at der var et par stykker, der fik sat ny personlig rekord i sprinttest, mig selv inklusiv, i forbindelse med Jensens fantastiske jubelscene.

Kvalifikationsspil, Herreligaen, 1. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold 27-26 (14-14)

Målscorere:
Marcus Dahlin 5
Asbjørn Madsen 4
Erik Toft 4
Stefan Nielsen 3
Frederik Nørbjerg 3
Lasse Pedersen 2
Henrik Tilsted 1
Lasse Justesen 1
Allan Toft Hansen 1
Mads K. Andersen 1
Nickolei Jensen 1
Nicolaj Spanggaard 1 (1)

Stillinger undervejs: 0-2, 1-3, 5-4, 8-8, 11-12, 15-14, 19-17, 23-19, 23-21, 26-25

Tilskuertal: 719

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 5, Skanderborg Håndbold 3

Næste kamp: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold 
Fredag d. 20. april kl. 19.30 i Skansen, Sønderborg

Billetsalg til kampen på https://billetto.dk/da/users/sonderjyske-herrehandbold

Bette Balkan arrangerer bustur til kampen. Afgang fra Sparekassen Thy Arena | Mors kl. 15.30. Tilmelding til Jacob Mehl tlf. 60 80 41 33