Victor og Svane.JPG (2)
Søren P.jpg

Søren Hansen: Vi havde muligheden for point

Allan Toft Hansen:
- Vi har jo virkelig chancerne for at få point i dag. Vi får en fin start på kampen, spiller en virkelig god første halvleg og er med hele kampen igennem - og Søren P. brænder en forrygende kamp af i kassen. Vi bliver ramt af en del udvisninger, som koster kræfter og som måske er afgørende for, at vi ikke formår at bringe os mere foran, end vi gør i første halvleg. I slutningen af kampen mangler vi kynisme - vi kommer frem til masser af gode chancer, men brænder desværre for meget.

Cheftræner Søren Hansen:
- Selv om vi taber kampen, er der ting, vi kan tage med: At vi kan udfordre et svært hold på deres hjemmebane og være med hele kampen - og have mulighed for at tage point. I dag mangler vi lige den sidste kynisme og ro på i de afgørende momenter, og desværre har vi igen lidt for mange personlige udfald.

Men drengene kæmper flot med det, og vi står godt i forsvaret og er meget bevægelige i store perioder i kampen, ligesom Søren P. kommer godt fra land med mange redninger. Vi får løbet mere i dag end i de foregående kampe og kunne endda godt have fundet flere kontramål, synes jeg. Men Skjern er en svær udebane, hvor man ikke får point med fra, hvis man ikke kender sin besøgelsestid.

Nu ser vi frem mod kampen mod GOG i Thisted på lørdag, hvor vi håber på god opbakning fra lægterne - det får vi brug for.

Herre Håndbold Ligaen, 2. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold 27-24 (13-14)

Målscorere:
Erik Toft 4
Søren Nørgård 4 (1)
Marcus Dahlin 3
Mads K. Andersen 3
Nicolai Sommer 2
Lasse Pedersen 2
Allan Toft Hansen 2
Asbjørn Madsen 2
Nicolaj Spanggaard 1
Jacob Hessellund 1

Stillinger undervejs: 0-2, 3-3, 3-5, 6-6, 8-9, 11-10, 12-13, 13-15, 17-17, 21-18, 21-20, 24-22, 25-24, 27-24

Udvisninger: Skjern Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 5

Tilskuertal: 2.227

Næste kamp:
Herre Håndbold Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - GOG Håndbold
Lørdag d. 8. september kl. 15.30 i Thy Hallerne

Billetsalget er i gang på http://shop.morsthy.dk/