Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Søren Hansen: Vi hører til i slutspillet

Aldrig har man set så skuffede spillere efter en sejr. Det skiftede fra sejrs-attitude med store smil og knyttede næver til tomme blikke og frustrerede udslåede arme i sekunderne efter slutfløjtet i kampen mellem SønderjyskE Herrer og Mors-Thy Håndbold.

På trods af en fremragende indsats fra Mors-Thy Håndbold og en sejr på 30-33 over SønderjyskE Herrer, så gik de resterende resultater ikke vores vej, og derfor bliver slutspilsdrømmen ikke til virkelighed i denne sæson.

Cheftræner Søren Hansen:

- Det er en voldsomt bitter pille at sluge, og jeg er simpelthen SÅ skuffet lige nu. Stor ros til drengene for måden, hvorpå de griber kampen an. Vi styrer langt hen ad vejen kampen på deres hjemmebane, selvom de yder os god modstand på trods af, at de ikke har noget at spille for. De kommer fint tilbage i kampen, men vi holder hovedet koldt og formår at vinde kampen i en hektisk kulisse.

Jeg er skuffet over, at det ikke lykkes os at spille os i slutspillet, og jeg har svært ved at acceptere det, for jeg synes, at vi hører til i slutspillet. Men midt i skuffelsen er der et kæmpe lyspunkt, og det var kigge op i det ene hjørne her i Skansen, som var fyldt med blå trøjer. Det vidner om en klub med et stort hjerte og et fællesskab uden lige, det var så imponerende.

Nu skal vi give os 100 % i kvalifikationsspillet og vise hele håndbold-Danmark, at vi skulle have været i slutspillet, og vi håber på fortsat stor opbakning i de kommende kampe.

888ligaen, 26. runde: SønderjyskE Herrer - Mors-Thy Håndbold 30-33 (12-17)

Målscorere:
Marcus Dahlin 9
Erik Toft 6
Frederik Nørbjerg 4
Asbjørn Madsen 4
Lasse Pedersen 3
Mads K. Andersen 2
Allan Toft 2
Stefan Nielsen 1
Frederik Tilsted 1
Nickolei Jensen 1

Stillinger undervejs: 1-2, 1-4, 4-5, 5-8, 8-13, 11-17, 14-18, 14-20, 16-20, 18-24, 20-27, 29-29, 31-29.

Tilskuertal: 2.118

Udvisninger: SønderjyskE 4, Mors-Thy Håndbold 2

Kvalifikationsspil:
Mors-Thy Håndbold - Skanderborg
SønderjyskE Herrer -Mors-Thy Håndbold
HC Midtjylland - Mors-Thy Håndbold
Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH: Lørdag d. 5 maj.

Endelige datoer meldes ud, så snart kampprogrammet er fastlagt.