Victor og Svane.JPG (2)
Søren_Allan_Asbjørn.jpg

Søren Hansen: "Vi skal vise sammenhold og mod"

Allerede tirsdag skal Mors-Thy Håndbold i ilden igen. Bjerringbro-Silkeborg i JYSK Arena - en stærk modstander på en svær udebane venter. BSV’erne så skræmmende ud, da de tævede det russiske storhold Chekhovskie Medvedi i gårsdagens kamp i Champions League. I Herre Ligaen har det været en blandet start for midtjyderne: Uafgjort mod Nordsjælland Håndbold, nederlag til Skjern Håndbold og to tætte sejre over hhv. Ribe-Esbjerg HH og GOG på udebane.

Cheftræner Søren Hansen:
BSV's Peter Bredsdorff-Larsen råder over et klassemandskab og har nogle af de både ældste og mest rutinerede drenge i ligaen i sin trup. En trup med spillere, der mestrer det hele: Skud fra distancen, indspil til stregen, og vel nok en af de dygtigste mand-til-mand spillere i Sebastian Skube. Målmandsposten har været udskældt i opstarten, meeen vi ved jo alle, hvad Kasper Larsen indeholder, når han spiller på sit højeste niveau.

Det bliver en kamp, hvor vi skal vise sammenhold og mod i et svært opstartsprogram. For os handler det om at vise moral og god attitude - og om at holde fast i hinanden som hold. Vi skal kæmpe det bedste vi har lært og fighte for hver en bold. Vi tror på vores koncept, og vi skal fortsat turde løbe og turde at udfordre Bjerringbro-Silkeborg. Kampen mod TMS Ringsted er rundet af og trænet ud af systemet, og vi ser fremad mod de kommende udfordringer.


Herre Håndbold Ligaen, 5. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold  
Tirsdag d. 18. september 2018 kl. 18.30 i JYSK Arena
Dommere: Jakob Falkenberg Hansen og Daniel Stentoft Møller

Billetter til kampen kan købes her: https://www.billetsalg.dk/BSV

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth