Victor og Svane.JPG (2)
IMG_3884.PNG

Søren Nørgaard til Mors-Thy Håndbold

En 2-årig aftale med venstrefløjen er på plads

Mors-Thy Håndbold har lavet en 2-årig aftale med venstre fløj Søren Nørgaard. Søren har tidligere været på tale i Mors-Thy Håndbold, men dengang blev aftalen ikke til noget. Nu er tiden en anden, og der er blevet plads til håndbold på højeste niveau. Søren kommer fra Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor han de seneste år har placeret sig øverst på topscorerlisten i 1. div. og ligaen, bl.a. fantomsæsonen 14/15 i ligaen, hvor han blev topscorer med 178 mål i 26 kampe og kåret til All Star Holdet - pt. indtager han 2. pladsen i 1. div. med 84 mål i 12 kampe.

Sportschef Henrik Hedegaard: - Det har været vigtigt for os hurtigt at få en afløser for Henrik Tilsted på plads, så ret hurtigt vendte vi kikkerten i Sørens retning, og vi er glade for at det er lykkes os at tilknytte Søren til Mors-Thy Håndbold. I Søren får vi en klog og rutineret fløj, som går forrest og som spiller med høj sikkerhed og høj scoringsprocent. Der udover får vi en personlighed og en god fyr, som har en god fornemmelse for en klub som Mors-Thy Håndbold - og jeg er sikker på, at Søren bliver en populær skikkelse både i truppen og hos Bette Balkan.

Søren Nørgaard: - Jeg har hørt meget godt om Mors-Thy Håndbold og ser frem til at være en del af holdet og klubben og ikke mindst til at spille på Mors-Thy Håndbolds to megafede hjemmebaner i Thisted og på Mors. Jeg kender trænerteamet med Søren og Heino i spidsen fra tidligere, og jeg glæder mig til samarbejdet med de to om at fortsætte den sportslige udvikling, som har været i Mors-Thy Håndbold gennem de seneste mange år. Personligt vil jeg arbejde hårdt og håber selvfølgelig på at gøre det så godt som muligt og forsøge at udfylde hullet efter Tilsted, som har gjort det godt i Mors-Thy Håndbold i mange år.

Vi byder Søren velkommen i Mors-Thy Håndbold, hvor han har sin første arbejdsdag d. 1. juli 2018.

 

Søren Nørgaard, født: 23. maj 1988
Højde: 185 cm. Vægt: 93 kg.
Tidligere klubber: Hogager GF, Skive fH, TTH Holstebro, Ribe-Esbjerg HH, Lemvig-Thyborøn
Grundlægger og administrerende direktør i Odendo
Kæreste med Christina
Bosat i Holstebro