Victor og Svane.JPG (2)
Søren P (4).jpg (1)

Søren P. indstiller karrieren

Når Mors-Thy Håndbold sætter punktum for sæsonen til Santander Final4, sættes der samtidigt et endnu større punktum. Søren P. slutter nemlig sin aktive karriere af med de to pokalkampe i Boxen i Herning.

Søren P. kan se tilbage på en lang og omfangsrig karriere. Hele 25 år er det blevet til i håndboldmålet, hvoraf de 16 har været på højeste niveau med semifinalerne med Mors-Thy Håndbold samt EHF Cup Final4 i Berlin og to pokaltitler med Skjern Håndbold som nogle af højdepunkterne i en karriere, som også har bragt ham til Aalborg Håndbold tre gange.

- Jeg har forsøgt ikke at tænke for meget over det, der kommer til at gøre ondt og helt sikkert ikke bliver nemt på søndag. Men der er en tid for alting, og jeg har været privilegeret at have haft så mange år i sporten, og står nu overfor en god og meget spændende mulighed, som gør det lettere at sige farvel til håndboldbanen, lyder det fra den 34-årige målmand, som har spillet i Mors-Thy Håndbold og på Bette Balkan i syv år fordelt på tre omgange.

- For mig er Mors-Thy Håndbold et helt specielt sted. Det er en kultur, et fællesskab og en fællesfølelse for en hel egn, som på en af mange måder bindes sammen af noget så fantastisk som håndbold. Specielt i mine sidste sæsoner har vi haft en dynamisk trupsammensætning med en god kombination af unge og gamle, som det har været spændende at være en del af. Nu venter den sidste dans for mig efter mange år med det absolut fedeste job, jeg kunne forestille mig, og min store drøm er at slutte af på fornemmeste vis og med en titel sammen med Mors-Thy Håndbold, siger Søren P.

For Administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold, HP Madsen, bliver det et farvel til en engageret, loyal og vellidt spiller og en stor personlighed i Mors-Thy Håndbold.

- Alle med tilknytning eller kendskab til dansk håndbold kender Søren P. På banen for hans enorme engagement og store udstråling og udenfor banen som et særdeles behageligt bekendtskab. Ordet ”kulturbærer” kan godt virke banalt, men det er i virkeligheden det, Søren har været i Mors-Thy Håndbold. Han har gennem sine år her hos os været med til at skabe en kultur og et miljø, som har rykket og stadig rykker sig stille og roligt til at blive mere professionelt. Vi sætter stor pris på Sørens indsats her, og vi ønsker ham og familien al mulig held og lykke med hvad end fremtiden bringer, lyder det fra HP Madsen.

Søren Willette Pedersen
222 kampe og 19 mål for Mors-Thy Håndbold
5 A-landskampe
2 x Santander Cup Guld med Skjern Håndbold
EHF Cup Bronze med Skjern Håndbold

Søren P. er personligt sponseret af XL Byg Tømmergaarden.