Victor og Svane.JPG (2)
DR7A0768.jpg

Søren P: Kollektivet står stærkt

Cheftræner Søren Hansen:
- Jeg er glad for, at vi trækker os sejrrigt ud kampen, for det var lidt rodet og kaotisk ind imellem. Det var en vild håndboldkamp, ikke særlig køn men med masser af fight hele vejen. Forsvaret står rigtig godt, alle løser deres opgave, vi laver hele 36 spilstop i kampen, og Søren P. går fra banen med en redningsprocent på 41.

- Århus Håndbold udfordrer os med forskellige forsvarsformationer, men vi arbejder hele tiden på løsninger, og på intet tidspunkt er vi i tvivl om, hvordan vi skal gribe det an. Angrebsspillet bliver flot styret af Tilsted, som også selv er farlig med fem scoringer. Også Allan og Emil har gode arbejdsbetingelser, og de laver 9 mål tilsammen - det er længe siden, at vi har fået så mange mål fra den position, lyder det fra Søren Hansen.

Søren P. stod en fremragende kamp med 16 redninger på 39 og holdt Århus Håndbolds ellers så stærke angrebshold nede på blot 24 mål.

Søren P.:
- Det var en god og fortjent sejr - vi var bedre end Århus Håndbold. Igen står kollektivet stærkt, og uanset hvem vi smider ind, så kommer alle ud med en god præstation. Det er kendetegnende for os lige nu - at vi er i flow og ikke går i panik. Vi så det også mod Aalborg Håndbold, at selv om vi er foran og bliver hentet, så tror vi på, at vi gør det rigtige. Vi har tro på tingene og spiller klogt. Og her bliver jeg nødt til at rose vores nr. 10 for at spille med stor koldblodighed og uden fejl. Det er dejligt at se ham lykkes, med den indsats han lægger for dagen til træning og i kampene, siger Søren P. og fortsætter:

- Forsvarsmæssigt er vi i kontrol. Vi gør alt det, vi har snakket om og er taktisk dygtige, synes jeg. Vi finder den rigtige højde og kompakthed og får de løst de enkelte spillere, som vi har snakket. Århus Håndbold har svært ved at finde løsninger, når vi står 6 mod 6, og de lykkes oftest i overtal eller i kontrafasen, hvor vi ikke når ned og stå.  

Primo Tours Ligaen, 10. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold 24-26 (10-12)

Målscorere:
Emil Bergholt 7
Erik Toft 5
Frederik Tilsted 5
Jacob Hessellund 3
Allan Toft Hansen 2
Jens Dolberg 2
Lasse Pedersen 1
Jonas Gade 1

Stillinger undervejs: 0-2, 3-3, 6-4, 7-7, 7-9, 9-9, 9-11, 13-13, 13-15, 14-17, 16-17, 18-18, 19-22, 21-25, 24-25

Udvisninger: Århus Håndbold 1, Mors-Thy Håndbold 4

Tilskuertal: 1.736

Kommende kamp:
Primo Tours Ligaen, 11. runde: Mors-Thy Håndbold - Skanderborg Håndbold
Torsdag d. 14. november kl. 20.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetsalg til kampen: https://shop.morsthy.dk/kampe