Victor og Svane.JPG (2)
Søren Pedersen Sort.JPG

Søren P: Ribe-Esbjerg ligger godt til os

Efter 10 dages kamppause skal Mors-Thy Håndbold i ilden igen lørdag eftermiddag, hvor Ribe-Esbjerg HH tager imod på hjemmebane i Ribe Fritidscenter. Ribe-Esbjerg HH ligner et hold, som efter et par turbulente sæsoner med uro på de indre linjer, nu har fundet ro og form. I hvert fald er de kommet godt fra land i Primo Tours Ligaen med sejre i de to første kampe mod Lemvig-Thyborøn og TTH Holstebro samt uafgjort mod Fredericia HK, og holdet indtager pt. 2. pladsen i ligaen.

Søren Pedersen:
- Det er et rigtig godt mandskab med mange gode spillere, som vi står overfor i morgen. De har fundet en rytme, som de ikke havde sidste år, og de har fundet hinanden som hold - noget som heller ikke just var kendetegnende for dem sidste år. Vi skal være i stand til at vinde vores dueller på hele banen, ellers bliver det svært - men omvendt har vi også nøglen til at løse Ribe-Esbjerg HH, og jeg synes, at de ligger godt til os.

Og så er det fedt at gå på banen velvidende, at Bette Balkan er klar på lægterne. De er der for os uanset, om det går godt eller skidt, og vi er ekstremt taknemmelige for opbakningen. Det er ikke noget, man ser i ret mange andre klubber, og det er fuldstændig fantastisk.

 

Primo Tours Ligaen, 4. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 21. september 2019 kl. 16.00 i Ribe Fritidscenter
Dommere: Nicklas Mark Pedersen og Nichlas Nygaard

Bette Balkan har ledige pladser i bussen. Afgang kl. 12.15 fra Sparekassen Thy Arena | Mors. Tilmelding hos Jacob Mehl tlf. 6080 4133

Kampen kan følges på livescore på http://tophaandbold.dk/mth