Victor og Svane.JPG (2)
Nicolai-Sommer_1.jpg

Sommer: Det bliver en svær kamp

Myrhol. Mikkelsen. Søndergaard. Balling. Blot et udpluk af Skjern Håndbolds stjernebesatte mandskab, som Mors-Thy Håndbold står overfor i Skjern Bank Arena lørdag eftermiddag. Skjern Håndbold indtager lige nu 5. pladsen i 888ligaen med 12 points for 9 kampe, hvoraf de to seneste har resulteret i nederlag til hhv. Bjerringbro-Silkeborg og HC Midtjylland.                          

Mors-Thy Håndbolds seneste point blev hentet efter uafgjort i SønderjyskE - så det er to sejrshungrende hold, der går på banen lørdag, og ifølge playmaker Nicolai Sommer er fokus på eget spil:

- Det bliver en megasvær kamp for os. Skjern Håndbold er favoritter, så vi kan spille frit. Vi har haft fokus på os selv - primært på at forbedre os ift. de seneste kampe, hvor vi har haft nogle dårlige perioder i løbet af kampen. De perioder skal vi forsøge at minimere, og så skal vi kæmpe i 2 x 30 minutter - ellers vinder vi ingen håndboldkampe. Vi gi’r den gas og smider alt ind i kampen, og så må vi se, hvad der står på måltavlen efter slutfløjtet.

Bette Balkan Support har arrangeret bustur til Skjern, så opbakningen til de blåklædte helte er helt sikker i top - se med på Tv2 fra kl. 15.50.

 

888ligaen, 10. runde: Skjern Håndbold - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 19. november kl. 16.10 i Skjern Bank Arena

Kampen vises på Tv2 med optakt fra kl. 15.50, og kan derudover følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore og live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra Skjern Håndbold: http://www.skjernhaandbold.dk/nyheder/nyhed/nørgaard+vi+er+favoritter+hver+gang/?s=44&n=10746