Victor og Svane.JPG (2)
Sommer.jpg

Sommer: Det bliver en tæt kamp!

Onsdag skal Mors-Thy Håndbold i kamp igen, pokalmestrene fra TTH Holstebro venter til SuperOnsdag i Gråkjær Arena, og inden 888liga-kampen spiller TTH Holstebros damer lokalbrag mod Viborg HK - den kamp starter kl. 18.30.

For små tre uger siden hævede Peter Balling beviset på TTH Holstebros pokaltriumf. Siden da har de mødt lokalrivalerne fra Skjern Håndbold og Ribe-Esbjerg HH, hvor det samlet er blevet til 1 point. Læg dertil at tidligere TTH-mand, Søren Hansen, nu står i spidsen for Mors-Thy Håndbold, og at Mors-Thy Håndbold vandt med mindst mulig margin i Thy Hallerne tilbage i oktober - så mon ikke det er et revanchetørstigt hjemmehold, vi står overfor i morgen?

Den omvendte kamp mod TTH Holstebro var en ægte slidersejr med to sublime forsvar og store præstationer af Kasper Larsen og Torbjörn Bergerud i de to holds mål - og efter at have været bagud 8-11 ved pausen, formåede de blåklædte at holde TTH’erne på 8 mål i anden halvleg med en sejr på 20-19 til følge. Senest har Mors-Thy Håndbold en sejr over Skanderborg Håndbold med i bagagen, en kamp som var spændende til sidste sekund, og hvor vi heldigvis trak det længste strå.

Nicolai Sommer:
- Det bliver spændende at se, hvilken slags kamp det bliver i morgen. Både vi og TTH Holstebro er et andet sted på nuværende tidspunkt end tilbage i efteråret. Jeg synes, at vi har rykket os meget siden sidste kamp, og TTH har netop vundet pokaltitlen, så der er sket meget, og i den omvendte kamp spillede jeg ikke selv, ligesom Mads og Asbjørn var ude med skader.

Det er to hold, som grundlæggende har den samme spil-filosofi og som gerne vil spille mange af de samme ting. Derfor gælder det om at være forudseende og om at få de nemme mål. Det bliver afgørende, hvem der rammer dagen, og hvem der har marginalerne - jeg tror, at det bliver en tæt kamp, og at vi vinder med et enkelt mål igen.

Der udover ved vi, at Bette Balkan kommer til Gråkjær Arena med en busfuld, og vi håber selvfølgelig på at mange tager turen til Holstebro og gør udebane til hjemmebane sammen med os.


888ligaen, 20. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold
Onsdag d. 21. februar 2018 kl. 20.30 i Gråkjær Arena, Holstebro   
Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.tthholstebro.dk/kampe/20170221

Kampen vises på TV2 Sport med optakt fra kl. 20.00. Allerede fra kl. 18.30 er der håndbold på TV2 Sport, som viser kampen mellem TTH Holstebro og Viborg HK i HTH Go Ligaen. Der udover kan kampen følges live på Limfjord Mix med Jan K. og via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth 

Optakt fra TTH Holstebros website: http://www.tthholstebro.dk/nyheder/soeren-hansen-klar-til-gensynet-med-graakjaer-arena