Victor og Svane.JPG (2)
Wille (2).jpg

Spændende kampe i vente

Over de sidste to uger har Mors-Thy Håndbold spillet træningskampe mod hhv. Bjerringbro-Silkeborg, TTH Holstebro og Skjern Håndbold, og nu sætter truppen og cheftræner Jonas Wille gang i de sidste forberedelser til nogle spændende og afgørende kampe i foråret.

- Hovedformålet med de tre træningskampe har været at lægge nogle flere værktøjer på til sæsonstart. Vi har testet 5-1-forsvar og haft fokus på 7-mod-6-spil og kontra/andenbølge, som vi har brugt en del tid på i januar.

Der har været en gradvis stigning i kvaliteten i de tre kampe. Kampen mod Bjerringbro-Silkeborg var en typisk træningskamp fra begge hold. Så var det et step op i TTH Holstebro-kampen og yderligere et step op især i tempo i kampen mod Skjern Håndbold i fredags. Sådan set betyder resultaterne ikke så meget, da vi mere har kigget på de her forskellige elementer.

Nu retter vi fokus konkret mod Lemvig-kampen på lørdag, og vi står foran en normal træningsuge. Med den situation vi har sat os selv i - at være fem point efter slutspilspladserne - siger det sig selv, at kampen er ekstremt vigtig. Så nu er det vigtigt at være mentalt stærke og nyde, at der er meget på spil - vi skal se frem til kampen i stedet for at være bange for den, siger Jonas Wille.

Vi møder Lemvig-Thyborøn Håndbold på lørdag d. 6. februar kl. 14.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors. Grundet Covid-19 er der ikke adgang for tilskuere, men kampen livestreames på vores facebookside fra kl. 13.45.